Proč chleba padá vždy namazanou stranou dolů?

1. Chleba s arašídovým máslem spadne vždy namazanou stranou dolů.

2. V den, kdy vyškrábete poslední lžičku másla, má pošťák s další zásilkou zpoždění nebo vůbec nedorazí!

3. Arašídové máslo vždy přistane na čistě vypraném bílém tričku…

4. … nebo na čistě vypraných bílých kalhotách!

5. Otevřená sklenice másla také vždy spadne otevřenou stranou dolů.

6. První sousto křupavého másla = okamžitě se Vám dostane oříšek mezi zuby :D

7. Tak dlouho otálíte s nákupem nového másla, až Vám ho vyprodají.

8. Kilovka arašídového másla všechny fyzikální zákony popírá – prostě se SAMA vypařuje!

9. Vždy, když máte na máslo tu největší chuť, někdo Vám ho doma s.e.ž.e.r.e.

10. Když se chystáte vdechnout sklenici Kešu másla s kávou, telefon vždy zazvoní.

11. Zbytek másla ve sklenici nikdy není dost velký na to, abyste se o něj dělili…

12. … a není dost velký ani na to, abyste jej nechávali ve skleničce :)

13. Když Vám dorazí balík nových másel, nikdy nevíte, kterým začít…

14. … takže prostě otevřete všechna a splácáte jedno přes druhé :D

15. A i když je Vám pak špatně, nějakým kouzlem na to vždycky rádi zapomenete :)

 

Nutspread.cz

Český výrobce 100% ořechových másel. Bez přidaného cukru, lepku nebo palmového oleje, pečlivě vybráno jenom z těch nejlepších ingrediencí. Široký sortiment, vynikající chuť i konzistence. S nízkým obsahem sacharidů a nízkým glykemickým indexem zasytí na dlouhou dobu a nerozkolísají hladinu krevního cukru. Zato obsahují velké množství hořčíku, zinku i železa, minerály a zdravé tuky.

Přesvědčte se sami, že i zdravé věci mohou skvěle chutnat.

Více informaci na: www.nutspread.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky