Supernízké zastřešení bazénu

Ten, kdo vybírá vhodné zastřešení svého bazénu, by jistě neměl přehlédnout nejnovější bezkolejnicové zastřešení francouzské bazénové firmy Desjoyaux. Kvalita materiálu a dlouhodobé zkušenosti s bezkolejnicovým zastřešením umožnili snížit jeho výšku na minimum a vytvořit zcela unikátní koncepci bazénového zastřešení.

 

Supernízké bezkolejnicové zastřešení Desjoyaux se od běžných typů zastřešení v mnohém liší. Svou výškou 0,5 až 1 m ideálně splyne s okolím, nenaruší vzhled zahrady ani nezastíní dům. Přesto však umožní pohodlné plavání, neboť abychom dostali skutečnou výšku zastřešení nad vodou, musíme k jeho výšce přičíst ještě vzdálenost hladiny od okraje bazénu. Minimální výška zastřešení navíc nemá vliv pouze na vzhled zastřešeného bazénu, ale projeví se i na menších tepelných ztrátách bazénové vody.

 

Další výhodou tohoto zastřešení je absence běžně užívaných kolejnic. Ty totiž nejen že naruší estetiku celého bazénu a vzhled jeho okolí, ale často bývají i zdrojem zranění, neboť v bezprostředním okolí bazénu se většinou pohybujeme bosí. Za zmínku stojí i obtížné odstraňování nečistot z kolejnic. Všechny tyto problémy řeší právě bezkolejnicová technologie, která je jedním ze základních principů všech zastřešení značky Desjoyaux.

Supernízké zastřešení Desjoyaux se vyrábí v  rozměrech pro rodinné bazény od 6x3 metry až po 10x5 metrů.

Více informací na www.desjoyaux.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Zahrada, nejlépe hodnocené fotografie



Články Zahrada