Ušetřete na pobytu v lázních - o vysokou kvalitu lázeňských procedur nepřijdete

Redakce, 23.5.2024

Chystáte se strávit léčebný pobyt v lázních či zde načerpat energii na další měsíce? Bohužel zdravotní pojišťovny častokrát nepokryjí všechny náklady spojené s léčebným pobytem, a hosté si tak služby musí doplácet sami. Na pobytu však lze výrazně uspořit. Nejzásadnější položkou je volba správného ubytování. A přitom není třeba hledat na okraji lázeňských center a ochudit se tak o jejich atmosféru. „Do lázní jezdím pravidelně. Jeden rok na plně hrazený pobyt od pojišťovny, na který mám nárok a další rok využívám příspěvkový pobyt. U něj si musím sám hradit ubytování a stravu. Je logické, že jsem hledal rozumnou variantu pro moji peněženku a našel ji ve Společenském domě, ve kterém jsem nadmíru spokojen. Sociální zařízení je na chodbě, což mi vůbec nevadí. Vše je stále čisté a krásně udržované. V hotelu sice nemám lázeňské procedury pod stejnou střechou, ale jsou v krátké docházkové vzdálenosti v Inhalatoriu, takže si jen přidám trochu pohybu navíc,“ pochvaluje si ubytování pan Marek Řehák, pacient Lázní Luhačovice, a.s, který dodává: „ Ubytování je za plně akceptovatelné peníze pro mnohé z nás a v hotelu je navíc i restaurace, ve které se výborně vaří. Takže si rozhodně nemám na co stěžovat. “

Díky strategickému umístění Společenského domu v samotném srdci luhačovických lázní hned u kolonády, se pan Řehák denně může těšit pohledem na Jurkovičům dům, jednu z největších dominant luhačovických lázní anebo být v centru dění většiny kulturních akcí, které se zde pravidelně konají.

 

společesnký dům lázně Luhačovice

Hotel Společenský dům je přímo naproti zrekonstruované haly Vincentka, která návštěvníkům nabízí volně dostupný nejznámější místní pramen. A právě jeho poloha vynahrazuje nižší standard ubytování, který ale umožňuje finanční úsporu, jenž mnozí hosté lázní také požadují. Důležité ovšem je, že na kvalitě lázeňské péče se nic nemění. Ta zůstává na nejvyšším standardu, pro který si každý do Luhačovic přijíždí,“ uvádí Ing. Jiří Dědek, generální ředitel Lázní Luhačovice, a.s.

Funkcionalistický Společenský dům z roku 1935 je kulturní památkou České republiky. Navozuje tak typickou atmosféru minulých let, která zajistí nevšední zážitek z celého pobytu.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky