Central Group otevírá nové ukázkové domy

CENTRAL GROUP otevírá dva nové ukázkové domy

Od října tohoto roku jsou otevřeny dva nové domy v Průhonicích u Prahy v lokalitě Zámecká čtvrť. Jedná se o domy typu CENTRAL 2–2000 a HARMONY, které jsou poprvé představeny jako ukázkové domy. Jejich prohlídka je možná na základě individuální dohody. Klienti si mohou domluvit schůzku s pracovníky obchodu a ti s nimi do lokality zajedou.

Oba domy jsou nezařízené. Vybavení tvoří pouze kuchyňské linky – jedna je v klasickém stylu a druhá s moderními prvky. Všechny koupelny jsou v luxusním provedení s nadstandardními obklady a dlažbou. Jako podlahové krytiny jsou použity lamelové podlahy a dlažba.

Dům typu CENTRAL 2-2000 je dispozičně řešen jako 6+1 s garáží. V přízemí se nachází velký obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, toaleta a garáž. Horní podlaží tvoří 4 pokoje, koupelna a komora.

Dům typu HARMONY je řešen jako 6+1 s prostornou dvougaráží. Tento dům je s domem Royal největší a nejluxusnější stavbou v nabídce CENTRAL GROUP. Dům je určen pro náročnou klientelu. Dominantní je obývací pokoj propojený s kuchyní a je řešený do „L“ kolem částečně kryté terasy. Dále se v přízemí nachází toaleta a malý pokoj. V horním podlaží jsou pak čtyři pokoje, šatna, dvě komory, koupelny a toalety. Oba rodinné domypozemky jsou nejen v Průhonicích, ale také v nabídce společnosti v Hostivici u Prahy.

„V této lokalitě postaví firma v 1. etapě 20 rodinných domů, které jsou díky své poloze žádané především náročnějšími klienty.“ doplňujeIng. Eduard Šnek,pracovník prodeje společnosti CENTRAL GROUP, a dodává Cena za nadstandardně řešený rodinný dům typu CENTRAL 2-2000 v této lokalitě se pohybuje od 6,8 milionu korun včetně pozemku o výměře 624 m2.“

Město Průhonice má kompletní občanskou vybavenost. To zahrnuje mateřskou a základní školu, jazykovou školu, Vyšší komerční akademii, zdravotnická zařízení, banky a mnoho dalších služeb. Nedaleké nákupní a zábavní centrum v komerční zóně PrůhoniceČestlice je cílem řady lidí z Prahy a okolí. Průhonické sportovní centrum je jedno z největších a nejlepších v zemi – jsou zde tenisové kurty, squash, bowling, bazén, sauna, masáže, terapie a další možnosti sportovního vyžití. Snadná dostupnost po dálnici a blízkost velkých nákupních center vytvořila z této lokality jednu z nejprestižnějších českých adres. Autem po dálnici D1 trvá cesta na Václavské náměstí zhruba 10 minut a pět autobusových linek jezdí v krátkých intervalech na stanici metra Opatov.

 

Více informací naleznete na našich internetových stránkách www.central-group.cz a dále je obdržíte v novém sídle společnosti – Budova EMPIRIA přímo u stanice metra Pankrác.

 

Miluše Netolická
obchodní a marketingová ředitelka
CENTRAL GROUP a.s.

 

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Nové bydlení