Central Group nabízí nový program pro financování bytů



Společnost CENTRAL GROUP nabízí nejširší možnosti financování bytů, domů a parcel na našem trhu. Při pořízení bytu nebo rodinného domu je možné volit ze čtyř způsobů platby. Tři typy úhrady jsou připraveny pro parcely.

 

K nejžádanějším možnostem financování bytů patří úvěrový program 100.000 + SPLÁTKY, kdy klientovi stačí k pořízení nového bytu v Praze jen 100 tisíc korun. Následně pak hradí měsíční hypoteční splátky od zhruba 5 tisíc korun. „Zvýhodněné hypotéky jsou již předem dojednány u jedné z předních hypotečních bank s výhodnou pevnou úrokovou sazbou.“ doplňuje Miluše Netolická, obchodní ředitelka CENTRAL GROUP.

 

Požaduje-li klient například hypoteční úvěr ve výši 1 milion korun, pohybuje se požadovaný minimální měsíční příjem ve výši zhruba 15.000 žádá-li jeden bezdětný klient. U bezdětného páru se součet požadovaných příjmů pohybuje ve výši zhruba 18.000 . Žádá-li o úvěr rodina se dvěma dětmi, bude banka požadovat součet minimálních čistých příjmů obou partnerů kolem 22.500 . „V základním pojetí se jedná o úvěr na 30 let s pevnou úrokovou sazbou 5,19% ročně fixovanou na 3 roky.“.
 

Veškerou administrativu spojenou s vyhotovením a podáním žádosti o úvěr pro klienta zajišťují finanční konzultanti zdarma. Úvěr je vyřízen do 7 dnů od předání dokladů o příjmech a výdajích klienta. V rámci tohoto programu klient nehradí ani poplatky za odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účely smlouvy o úvěru. Tento odhad je pro každý byt v nabídce CENTRAL GROUP již předem připraven.

 

Příklad:

Od září jsou v nabídce CENTRAL GROUP dvě nové bytové lokality. Jedná se o lokalitu Mlynářka v Praze 5 – Košířích a lokalitu Nad Drahanským údolím v Praze 8 – Dolních Chabrech. Při akontaci 100.000 mohou klienti měsíčně splácet při pořízení bytu 1+kk v případě Mlynářky 5.175 a v případě lokality Nad Drahanským údolím 7.571 .

 

 

Miluše Netolická
CENTRAL GROUP a.s.





Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Reality