Raiffeisenbank snížila úročení hypoték až pod 3%

Hypoteční úvěry od Raiffeisenbank a.s. nyní mohou klienti získat výrazně levněji. Banka snížila úrokovou sazbu pro úvěry fixované na jeden rok na 2,99 procenta.Úroková sazba je jednotná pro všechny úvěry.

 

Úrokovou sazbu 2,99 procenta získají nyní v Raiffeisenbank všichni klienti, kteří si v době od 15. listopadu do 15. ledna nechají na pobočce zhotovit orientační propočet hypotečního úvěru. Pokud s tímto propočtem požádají o hypotéku do 15. února, banka jim schválí úvěr se sazbou fixovanou na jeden rok ve výši 2,99 procenta. To je zhruba o jeden procentní bod méně než dosavadní minimální sazba hypotečního úvěru Klasik.

 

Snížená úroková sazba se týká všech typů hypotečních úvěrů, které banka nabízí. U ostatních typů úvěrů je tak úspora ještě výraznější. Za zvýhodněnou sazbu lze získat i tzv. americkou hypotéku, kde se běžné sazby s jednoletou fixací pohybují nad pěti procenty.

 

Raiffeisenbank tak dále zkvalitňuje a zpřístupňuje nabídku hypotečních úvěrů. Nedávno banka rozšířila nabídku o americkou hypotéku s názvem Start, zároveň prodloužila délku splatnosti hypotečních úvěrů až na 30 let. Zájemci o hypotéku mohou vybírat ze sedmi různých druhů hypotečního úvěru. Dalšími výhodami hypoték od Raiffeisenbank a.s. jsou hrazení poplatku za zpracování a poskytnutí úvěru až po podpisu úvěrové smlouvy, možnost zřízení pojišťovacího balíčku Triga, výhodné úrokové sazby či rychlé vyřízení žádosti.

 

 

Tomáš Kofroň

Raiffeisenbank a.s. 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Bydlení rubrika