RFB snížila úročení hypoték s delší fixací



Úrokové sazby hypotéky od Raiffeisenbank opět zlevňují

Raiffeisenbank a.s. přišla s účinností od počátku prosince s dalším poklesem úrokových sazeb. Po změnách sazeb s kratší dobou fixace tentokráte pokleslo úročení u sazeb fixovaných na 10 a 15 let.

 

Úrokovou sazbu s desetiletou fixací  snížila Raiffeisenbank a.s. o 0,5 procentního bodu na 5,40 procenta. Patnáctiletá fixace klesla o 0,33 procentního na 5,70 procenta. V listopadu banka snížila úrokové sazby u fixací na jeden a tři roky, jednoletá fixace aktuálně činí 2,99 procenta a tříletá 4,06 procenta.

 

Raiffeisenbank tak dále zkvalitňuje a zpřístupňuje nabídku hypotečních úvěrů. Nedávno banka rozšířila nabídku o americkou hypotéku s názvem Start, zároveň prodloužila délku splatnosti hypotečních úvěrů až na 30 let. Zájemci o hypotéku mohou vybírat ze sedmi různých druhů hypotečního úvěru. Dalšími výhodami hypoték od Raiffeisenbank a.s. jsou hrazení poplatku za zpracování a poskytnutí úvěru až po podpisu úvěrové smlouvy, možnost zřízení pojišťovacího balíčku Triga, výhodné úrokové sazby či rychlé vyřízení žádosti.

 

 

Tomáš Kofroň

Raiffeisenbank a.s.





Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Bydlení rubrika