Nejlevnější kombinaci úvěrů na bydlení nabídne ČS

Finanční skupina České spořitelny nabídne klientům od 1. února 2005 kombinaci úvěrů na bydlení za historicky nejnižší cenu na trhu. Od února mohou klienti kombinovat nově poskytnutou hypotéku

s  roční garantovanou úrokovou sazbou 2,99 % p. a. spolu s novým překlenovacím úvěrem Stavební spořitelny ČS se startovacím úrokem 2,99 % p. a. Oba produkty mohou klienti pochopitelně využít

i nezávisle na sobě. Česká spořitelna, která je největší hypoteční bankou na trhu, navíc od 1. února 2005 snižuje úrokové sazby u ostatních fixací v průměru o 20 až 30 bazických bodů.

 

„Jako největší hypoteční banka co do počtu i objemu poskytnutých hypoték chceme společně s našimi dceřinými společnostmi  - Stavební spořitelnou ČS a Realitní společností ČS - nabídnout klientům historicky nejen nejlevnější úvěry na bydlení, ale také komplexní servis v oblasti pořízení bydlení na hypoteční úvěr. Věříme, že tato společná zvýhodněná nabídka podpoří dále zájem klientů o pořízení vlastního bydlení a usnadní jim k němu cestu,“ uvedl Kamil Kosman, ředitel úseku financování nemovitostí a hypoték.

 

Jednoletá garantovaná sazba u hypoték od 1. února klesá o 50 bodů na 2,99 % p. a., pětiletá garantovaná sazba se snižuje na 4,69 % p. a. a desetiletá garantovaná sazba na 5,59 % p. a. Nabídka je časově omezena.

 

Startovací sazbu 2,99 % p. a. bude Stavební spořitelna ČS (SSČS) poskytovat od 1. února klientům po dobu tří měsíců od prvního čerpání. Navíc klientům, kteří v období od 1. února do 30. dubna 2005 zažádají o překlenovací úvěr, garantuje SSČS kromě zvýhodněné úrokové sazby ještě sjednání fixní úrokové sazby po celou dobu splatnosti úvěru. Dále nabízí až tříměsíční splátkové prázdniny, zaplacení  úhrady za poskytnutí úvěru postupně a poukázání mimořádné splátky kdykoli a bez sankcí. Úvěr lze splácet až 23 let.

 

Česká spořitelna poskytla v minulém roce hypotéky v celkovém objemu přes 27 mld. . Z toho privátním osobám poskytla 14 284 hypotečních úvěrů v objemu 19,1 mld. .

 

Česká spořitelna otevřela 14 Hypotečních center v regionech České republiky s nabídkou komplexního servisu v oblasti financování nemovitostí a realitních a pojišťovacích služeb jak pro privátní, tak i korporátní klienty. Česká spořitelna získala již třikrát za sebou prestižní ocenění Hypotéka roku v soutěži MasterCard Banka roku.

 

 

Klára Gajdušková

tisková mluvčí Finanční skupiny České spořitelny



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Bydlení rubrika