FINEP dokončil hrubou stavbu projektu Mazanka


Praha, 9. června 2005: Neuplynul ještě ani rok od položení základního kamene a rezidenční projekt Mazanka má konkrétní tvář. Komplex se nachází v blízkosti přírodní rezervace Okrouhlík, asi 5 minut chůze od stanice metra Ládví.

Hrubá stavba byla dokončena přesně podle plánu koncem května tohoto roku", říká Ing. Michal Kocián, předseda představenstva společnosti Finep a dodává: „V současné době probíhají práce na fasádě, vnitřních omítkách a upravuje se okolní terén.“. „Někteří majitelé bytů budou na Mazance již letos slavit své první Vánoce,“uzavírá Ing. Kocián.

V této chvíli je již prodáno 52 % bytů, to je 88 z celkových 170. Nabídka je rozmanitá – od 1+kk v ceně od 33 000,-Kč/m2 až po velmi luxusní byty 4+kk a 5+1 o výměře 100 – 200 m2 s rozlehlými samostatnými terasami. Součástí všech bytů je lodžie, terasa nebo předzahrádka. Unikátně řešený tvar zástavby (písmeno U s třemi křídly), který umožnil zachovat většině bytů krásný výhled na panorama Prahy, pochází z dílny Ing. Arch. Ladislava Vlachynského. Všechny střechy budou zazeleněné a dotvoří tak exkluzivní výhled zejména z bytů ve vyšších podlažích. Součástí projektu je samostatný třípodlažní objekt, kde je umístěno několik mezonetových bytů, které evokují bydlení v řadovém domku se zahradou. Areál je obklopen rozlehlým parkem. Pasivní odpočinek umožní relaxační centrum s vířivou vanou, saunou. Centrální vstup s recepcí zaručuje maximální bezpečí v celém komplexu.

„Dostatek zeleně, krásný výhled, kvalitní okolní infrastruktura a snadná dopravní dostupnost – to jsou charakteristické rysy projektu „Bydlení Mazanka“, které předurčují jeho úspěšnost,“ uzavírá Ing. Kocián.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Hlavní zprávy z Nového bydlení