CENTRAL GROUP -Výstavba bytů a rodinných domů v Hostivici u Prahy

Petr Hanisch, 23.6.2005

Výstavba bytů a rodinných domů v Hostivici u Prahy

Společnost CENTRAL GROUP je investorem největšího současného projektu výstavby rodinných domůČeské republice. Jedná se o výstavbu rodinných domů v Hostivici u Prahy v lokalitě Vilová čtvrť, která se nachází mezi ulicemi Československé armády a Za Tvrzí. Město Hostivice leží přímo na hranici Prahy 5 a Prahy 6 a poklidnou atmosférou připomíná bydlení v této oblasti spíše venkov, přestože tu nechybí nic z toho, co je typické pro menší město. 

Ceny domů se v Hostivici pohybují od 3,5 milionu korun, a to včetně pozemku a luxusního provedení. Vybírat je možné z několika typů řadových domů, dvojdomů a samostatně stojících staveb. V nabídce jsou také zděné domypozemky v dalších dvou lokalitách Obory II a  Sadová

Na dokončené domy se nyní vztahuje mimořádný LETNÍ VÝPRODEJ. Slevy v Hostivici u Prahy dosahují až 250 tisíc korun. Tato akční nabídka je platná do 31. srpna 2005. Navíc, pokud klient uhradí cenu domu zrychlenou platbou, získává zdarma poukázku na kuchyňskou linku v hodnotě 100.000 .

Společnost CENTRAL GROUP dále nabízí v Hostivici 6 menších bytových domů v lokalitě Vilová čtvrť s dispozičním řešením 1+kk až 3+kk. Nejlevnější byt lze v této lokalitě pořídit již za 696.700 . „Díky těmto příznivým cenám je o byty v Hostivici u Prahy velký zájem. Ze 119 bytů je již více jak polovina prodána nebo závazně rezervována “ komentuje prodejní výsledky David Smola, pracovník prodeje společnosti CENTRAL GROUP. Dokončení výstavby je plánováno na prosinec 2006.

V lokalitě u Obory II v ulici Sadová mohou zájemci navštívit ukázkový dvojdům typu KLASIK 4 s dispozicí 5+1 s garáží. Jedná se o dům nové generace z typové řady KLASIK.

Více informací naleznete na internetových stránkách www.central-group.cz.

Miluše Netolická
obchodní ředitelka
CENTRAL GROUP a.s.
tel.: 261 141 094
e-mail: netolicka@central-group.cz


dal
ší zprávy ze společnosti Central Group:

CENTRAL GROUP startuje výstavbu bytů v Praze5-Košířích
Central Group nabízí kuchyň za 100 000 Kč při koupi domu
CENTRAL G. - předpokládaný vývoj trhu nového bydlení v ČR
Central Group - výstavba Nového Zahradního města je v plném proudu
Central Group - o Hostivice je zájem
Central Group - nové domy v Líbeznici u Prahy



Využijte snadných nákupů digitálních kamer a natočte si svou dovolenou. Velký výběr, výhodné ceny.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Reality