Aby vás slunce nezaskočilo

Dostatek světla a dobrý výhled  jsou jedny z nejdůležitějších požadavků při výběru bydlení, avšak světla a slunečního tepla může být v některých situacích až příliš. Rada je jednoduchá: stačí si pořídit zastiňovací doplňky. Chcete zastínit, zatemnit nebo zajistit ochranu před slunečním žárem? To všechno dokáží dekorativní a zastiňovací doplňky firmy VELUX. Rolety mohou vytvořit příjemné prostředí třeba ve vašem obývacím pokoji, zcela zatemňující rolety Siesta se zase ideálně hodí do ložnice nebo dětského pokoje. Nebo dáváte přednost žaluziím či plisovaným roletám? Věřte, že optimální ochranu před slunečními paprsky můžete dosáhnout i pomocí venkovní markýzy či předokenní rolety.

 

Novinkou je solární ovládání

A jak doplňky ovládat? Vedle běžného manuálního nebo elektrického ovládání přichází firma VELUX s novinkou – ovládáním na solární pohon. Díky bezdrátovému zapojení je lze použít i pro již zabudovaná střešní okna s manuálním ovládáním. Je jedno, kde jsou okna nainstalována, dálkovým ovládáním je lze jednoduše ovládat a vy nemusíte ani vstát z křesla nebo postele.

 


A to není všechno

Veškeré interiérové doplňky můžete díky unikátnímu systému Pick&Click!TM snadno instalovat na každé střešní okno VELUX. Pro správný výběr doplňku vám stačí znát jen velikost vašeho střešního okna. Když zvolíte originální doplňky VELUX, můžete si být jisti jejich dokonalým souladem, protože jsou vyrobeny na milimetr přesně. A pak už vás sluníčko nezaskočí!

 

Ideální čas je právě teď!

Pokud uvažujete o manuálně ovládaných doplňcích, můžete od 1. května do 31. července letošního roku ušetřit 200 na každý doplněk. Stačí vyplnit a poslat kupon na získání slevy spolu s dokladem o koupi na adresu firmy VELUX Česká republika, s.r.o.. Sleva vám přijde domů poštou, nebo přímo na váš účet. Více si přečtěte na www.VELUX.cz.

 

Dekorativní a zastiňovací doplňky zakoupíte ve stavebninách, supermarketech pro kutily a rovněž u prodejců stínicí techniky, on-line na stránkách www.VELUX.cz/e-obchod, nebo prostřednictvím zákaznického centra VELUX na tel. č. 531 015 511.


Autor: Jaroslava Gregorová 
Velux


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Aktuální téma