FINEP předá téměř 400 bytů Barrandově novým majitelům


FINEP úspěšně dokončil projekt Kaskády Barrandov III

Praha, 18. července 2005 – Dnes začíná předávání bytů novým majitelům v objektu Kaskády Barrandov III. Projekt je situován ve Voskovcově ulici, plynule navazuje na předchozí etapy Kaskády Barrandov I a II  a koncepčně uzavírá Nový Barrandov

Na Barrandově postavil FINEP více než 1000 bytů v projektech PANORAMA Barrandov a KASKÁDY Barrandov II a III. Jejich realizace má mnoho pozitivních ohlasů, projekt PANORAMA Barrandov byl mezi 8 finalisty soutěže Nejlepší z realit v roce 2002.

 

Areál Kaskády Barrandov III, jehož autorem je, stejně jako u Kaskád II, architektonický ateliér  AHK, je členěn na 3 vnitřní dvory se 4 bytovými domy. Domy jsou podélné, s dominantními věžemi na koncích. Mají čtyři nadzemní podlaží, páté je ustupující, věže jsou šestipodlažní. Bytové jednotky jsou různých dispozic a velikostí od 1+kk přes širokou nabídku 2+kk (70 %) a 3+kk až po luxusní byty 4+kk a mezonetové byty s terasou na střeše. Většina bytů má lodžii nebo terasu, byty v přízemí mají předzahrádky.

 

Tento projekt s sebou přináší zároveň i nové služby. Vznikne zde restaurace, večerka, květinářství,  obchod s BIO potravinami, kavárna a také zde bude otevřena paneria.

 

„O byty na Kaskádách Barrandov III byl již od počátku velký zájem.. 35% bylo prodáno během prvních 3.měsíců od zahájení prodeje“, říká obchodní ředitel a člen představenstva společnosti FINEP ing. Pavel Rejchrt a dodává: „Tato lokalita má několik předností: je velice blízko krásné přírody v Prokopském údolí, disponuje kvalitní infrastrukturou a službami a v neposlední řadě poskytuje pomocí nejmodernější tramvajové rychlodráhy v Česku rychlé spojení s centrem města.“  

 

FINEP svými projekty výrazně přispěl k celkové proměně a zkvalitnění bydlení na Barrandově. Místní části, kde jsou soustředěny jeho projekty, se již dokonce říká „Nový Barrandov“.

 

 

DALŠÍ  INFORMACE k projektu Kaskády Barrandov III:

 

nejdražší byt: 5.776.062,- včetně garáže

nejlevnější byt: 1.217.370,-

nejmenší byt:    1+kk    28,3 m2 byt + 27,3 m2 terasa

největší byt:  4+kk mezonet     125,6 m2 byt + 58 m2 terasa

celkem vzniklo:   394 bytových jednotek, 6 nebytových jednotek, 422 garážových stání 

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Hlavní zprávy z Nového bydlení