Central Group nabízí klidné bydlení v Dolních Chabrech

V Praze 8 staví společnost CENTRAL GROUP nový bytový dům v klidné lokalitě Nad Drahanským údolím. Objekt s dvaceti byty bude stát v sousedství novostaveb rodinných domů ve vilové čtvrti u ulice Spořická. Dokončení výstavby bytů se plánuje již na květen 2006.

 

Bytový dům bude mít celkem tři nadzemní podlaží, ve kterých se nacházejí byty s dispozicemi 1+kk, 2+kk a 4+kk. Všechny jsou doplněny o balkóny nebo terasy, přízemní byty mají předzahrádku.

 

„V současné době jsou už téměř všechny byty v lokalitě Nad Drahanským údolím prodané. Z dvaceti jsou volné k prodeji už jen tři. Tento zájem si vysvětlujeme tím, že se jedná o skutečně příjemnou a klidnou lokalitu s dobrou dopravní obslužností,“ říká Miluše Netolická – obchodní ředitelka společnosti CENTRAL GROUP.  

 

Ceny bytů se zde pohybují od 36.900 /m². Nejlevnější byt 1+kk o rozloze 32 m² s balkónem vyjde zhruba na 1,3 milionu korun včetně luxusního provedení. To obsahuje např. luxusní koupelny, plovoucí podlahy, zabezpečovací zařízení, nadstandardní vnitřní dveře a bezpečnostní vstupní dveře. K financování koupě bytu mohou klienti společnosti CENTRAL GROUP využít programu 100 000 + SPLÁTKY, v rámci kterého stačí klientovi k pořízení nového bytu pouze 100 000 . Následně, po dokončení bytu, začne klient splácet hypoteční úvěr. U bytu 1+kk se splátky, po zaplacení akontace 100.000 , pohybují ve výši necelých 6 900 .

 

Pro ty zájemce, kteří chtějí vyměnit starší byt v osobním, či družstevním vlastnictví v Praze za nový byt v Dolních Chabrech, nabízí společnost CENTRAL GROUP program VYMĚŇTE STARÝ BYT ZA NOVÝ. Pokud má klient k dispozici alespoň 10% z ceny nového bytu, zbývající část může po nastěhování zaplatit z prodeje staršího bytu. CENTRAL GROUP v tomto případě zpracuje zdarma posudek tržní ceny staršího bytu a plán financování.

 

Lokalita Nad Drahanským údolím je ideální místo pro ty, kteří hledají klidné bydlení na okraji Prahy. Je zde přímé autobusové spojení ke stanici metra C – Kobylisy. V místě je veškerá občanská vybavenost. V blízkosti se nachází poliklinika Mazurská. A je zde i široká možnost sportovního vyžití a využití volného času.

Více informací naleznete na internetových stránkách www.central-group.cz

Miluše Netolická
obchodní ředitelka
CENTRAL GROUP a.s.


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Hlavní zprávy z Nového bydlení