Vilový projekt Mandava u Štiřína otevírá nečekaně velkorysý prostor k bydlení

P r a h a (11. srpna 2005) – Především dostatek prostoru a soukromí charakterizuje projekt výstavby vilové čtvrti společnosti Skanska v oblasti Mandavy, jež je součástí známé obce Štiřín jihozápadně od Prahy. Na netradičně rozlehlých pozemcích zde během následujících let vyroste 84 rodinných domů a 14 přízemních bungalovů, které v těchto dnech začala společnost Skanska nabízet prostřednictvím své realitní kanceláře.

„Vilový projekt Mandava u Štiřína plně vychází ze současných požadavků našich klientů na moderní bydlení. Lidé dnes požadují nejen kvalitu, ale i dostatek soukromí, bydlení v blízkosti přírody či vyšší ekologické standardy. Rodinné domy a bungalovy na Mandavě svým majitelům navíc nabídnou rozlehlé pozemky v atraktivní lokalitě, kvalitní urbanistické řešení, které celý projekt chápe jako místo pro život, nikoli pouze pro přenocování. Samozřejmostí je možnost řady klientských změn dle individuálního přání,“ uvedl výkonný ředitel Divize Project Development společnosti Skanska CZ Jiří Poletín.

Blízkost historicky významného zámku, jeho rozsáhlého parku a řady dalších památek v okolí vedly k rozhodnutí nabídnout klientům Skanska v této lokalitě doslova „bydlení v novém prostoru“. Celý komplex v malebné přírodě ve vzdálenosti zhruba 13 kilometrů od Prahy je koncipován tak, aby svým obyvatelům poskytoval dostatek prostoru, pocit svobody a soukromí. Pozemky u jednotlivých domů jsou proto velkoryse dimenzované a zajímavě členěné. V blízkosti lokality vznikne nová autobusová zastávka, součástí projektu je i víceúčelové hřiště. Nedaleký zámek Štiřín je místem konání kulturních a společenských akcí, v anglické zámecké zahradě se také nachází devítijamkové golfové hřiště. Rovněž blízkost posázavské přírody skýtá řadu možností pro trávení volného času.

V první etapě si klienti mohou vybírat z 28 vilových domů v šesti velikostních variantách od 117 čtverečních metrů (domek se třemi ložnicemi) až po dům pro početnou rodinu s využitelnou plochou 224 metry. Všechny čtyři originální přízemní bungalovy první etapy se šesti obytnými místnostmi mají plochu 207 čtverečních metrů. U veškerých typů domů i bungalovů je možné volit buď ze tří navržených standardů vnitřního vybavení – Start, Rodina a Komfort, či si v Klientské centrum Skanska vybrat vybavení přesně dle vlastního vkusu. Klientské centrum navíc poskytuje služby bytového architekta a nabízí výběr ze široké škály vnitřního vybavení i zařízení domácnosti včetně ekologicky šetrných technologií.

Samozřejmostí je garantovaná doba výstavby a financování pomocí Hypotéky Skanska. Pro klienty je dále ve spolupráci s finančními poradci bankovních ústavů připraven nadstandardní servis při zajištění financování koupě domu. Realitní kancelář Skanska navíc nabízí klientovi pomoc při prodeji jeho stávající nemovitosti tak, aby měl klient při koupi nového domu na vše pouze jednoho partnera.

Více informací naleznete na stránkách


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Nové bydlení