Nové Stodůlky – CENTRAL GROUP staví nový bytový komplex v Praze 5

Jednou z podzimních novinek, které společnost CENTRAL GROUP představila na začátku záři, je plánovaný komplex bytových domů v lokalitě Nové Stodůlky v Praze 5. Do prodeje jsou zařazeny byty a ateliéry s cenou již od 1,3 mil. korun.

Ceny bytů se zde pohybují od 28.900 /m². Nejlevnější byt 1+kk o rozloze 39 m² vyjde zhruba na 1,3 milionu korun včetně luxusního provedení. To obsahuje např. luxusní koupelnu, plovoucí podlahy, zabezpečovací zařízení, nadstandardní vnitřní dveře a bezpečnostní vstupní dveře. Všechny přízemní byty mají navíc v ceně bezpečnostní skla v oknech.

K financování koupě bytu mohou klienti společnosti CENTRAL GROUP využít programu 100.000 + SPLÁTKY, v rámci kterého stačí klientovi k pořízení nového bytu pouze 100.000 . Následně, po dokončení bytu, začne klient splácet hypoteční úvěr. U bytu 1+kk se splátky, po zaplacení akontace 100.000 , pohybují ve výši přibližně 6.000 .

Lokalita je velmi dobře dostupná autem i MHD. Stanice Metra B – Luka a Nové Butovice jsou vzdálené jen 5 minut jízdy autem. Ve stejné vzdálenosti je i nákupní centrum Galerie Nové Butovice, MAKRO a Nákupní centrum Zličín. Pro sportovní vyžití je v blízkosti několik sportovních areálů, plavecký a zimní stadion. V lokalitě je také veškerá občanská vybavenost. Velkou výhodou je rovněž sousedství chráněného Dalejského a Prokopského údolí.

„Komplex Nové Stodůlky je již sedmým projektem, který CENTRAL GROUP realizuje v Praze 5,“ konstatuje Miluše Netolická, obchodní ředitelka společnosti CENTRAL GROUP. V Praze 5 již CENTRAL GROUP vystavěl luxusní řadové dvougenerační domy v lokalitě Klausova a rodinné domy ve Slivenci. Před dokončením je komplex rodinných domů a bytů Nad Dalejským údolím a ve výstavbě je také Mlynářka v Košířích a další lokalita rodinných domů ve Slivenci.

Podrobnější informace naleznete na internetových stránkách www.central-group.cz.

Miluše Netolická
obchodní ředitelka
CENTRAL GROUP a.s.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Hlavní zprávy z Nového bydlení