Společnost CENTRAL GROUP otevřela dva nové ukázkové domy (3.10.2005)

pátek 16. září 2005 otevřela společnost CENTRAL GROUP dva nové ukázkové domy. V prestižní lokalitě Zámecká čtvrť v Průhonicích u Prahy je to luxusní moderní dům typu PROGRES 8 a v Líbeznicích u Prahy řadový dům typu KLASIK 4.

Moderně řešený dům PROGRES 8 je nejluxusnější stavbou z nabídky moderních typových domů společnosti CENTRAL GROUP a je nyní nejžádanějším v kategorii luxusních domů,“ konstatuje Aneta Vojtěchovská, vedoucí prodejního týmu společnosti CENTRAL GROUP. Dům podobného typu, PROGRES 7, si pro sebe a svého syna Artura vybrala také několikanásobná Zlatá slavice a vítězka ankety Týtý zpěvačka Iveta Bartošová. Pro lepší představivost je na internetových stránkách společnosti virtuální prohlídka interiéru domu zařízeného moderní variantou nábytku.

Druhým ukázkovým domem společnosti CENTRAL GROUP je řadový rodinný dům KLASIK 4, který je jednoznačně nejprodávanějším rodinným domem z nabídky společnosti CENTRAL GROUP. Ukázkový dům KLASIK 4 se nachází v Líbeznících u Prahy v lokalitě Nová Bašť. Zde společnost počítá s vybudováním polyfunkčního objektu a také venkovních sportovišť a parku. CENTRAL GROUP na svých internetových stránkách nabízí virtuální prohlídku tohoto domu se zařízením v tradiční variantě.

Oba nové ukázkové domy, stejně jako stávající ukázkový byt v Praze 10 – Vršovicích, jsou otevřeny tři dny v týdnu, od pátku do neděle od 13 do 18 hodin.

Podrobné informace, aktuální nabídku a virtuální prohlídky najdete na internetových stránkách www.central-group.cz, které mají novou grafickou podobu a jsou každý pracovní den aktualizovány.

 Miluše Netolická
obchodní ředitelka

CENTRAL GROUP a.s.


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Hlavní zprávy z Nového bydlení