Březiněves a Dolní Chabry – bydlení na kraji města má své výhody

V září představila společnost CENTRAL GROUP několik nových lokalit rodinných domů. Mezi nejseverněji položené patří lokalita U Bořanovického lesa v Praze 8 – Březiněvsi a lokalita V Zátiší v Praze 8 – Dolních Chabrech.

Poloha obou lokalit je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné bydlení na okraji Prahy. V blízkosti Březiněvsi je to Bolanovický les a nedaleko Dolních Chaber leží Čimický háj a Drahanské údolí, které jsou vhodné pro odpočinek a relaxaci.

V lokalitě U Bořanovického lesa je v současné nabídce 17 rodinných domů z typových řad PROGRES a KLASIK. Ceny se pohybují od 3.798.000 (bez DPH) za rodinný dům typu KLASIK 3 včetně pozemku o výměře 196 m² a luxusního provedení. Termín zahájení výstavby je stanoven na léto 2006 a termín dokončení na červen 2007. Výměry pozemku se pohybují od 196 do 969 m².

V nedalekých Ďáblicích se nachází veškerá občanská vybavenost. Možnost nákupů a zábavy nabízí nedaleké Obchodní centrum Letňany, ve kterém je také multikino, fitness, dětský koutek, aquacentrum a zimní stadion.

Lokalita V Zátiší nabízí v první etapě 11 rodinných domů, které se začnou stavět na jaře 2006, termín dokončení je plánován na prosinec 2006. Ceny se pohybují od 4.716.000 (bez DPH) za rodinný dům KLASIK 4 včetně pozemku o výměře 269 m² a luxusního provedení.

 Do obou lokalit trvá cesta autem do centra Prahy přibližně 10 minut. Veřejnou dopravu zajišťují autobusy č. 103, 345 nebo 368 na metro C – Ládví.

Podrobnější informace naleznete na internetových stránkách www.central-group.cz.

Miluše Netolická
obchodní ředitelka
CENTRAL GROUP a.s.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Nové bydlení