CENTRAL GROUP - nejširší možnosti financování bytů, domů a parcel

„Společnost CENTRAL GROUP neustále pracuje na zvyšování komfortu  služeb pro své klienty a jednou z nich je možnost vybrat si hned z několika variant financování,“ říká Aneta Vojtěchovská, vedoucí prodejního týmu společnosti CENTRAL GROUP. K nejžádanějším možnostem financování bytů patří úvěrový program 100. 000 + SPLÁTKY, který se vztahuje na všechny bytové lokality v nabídce firmy.

              Nejvíce využívané je úvěrové financování, při kterém jsou k dispozici tři programy. V rámci programu 10% + SPLÁTKY si klient může koupit rodinný důmpozemkem, zaplatí 10% z ceny a zbývajících 90% hradí hypotečním úvěrem. V rámci tohoto programu stačí pro pořízení nového rodinného domupozemkem uhradit jen zhruba 300.000 a pak měsíčně splácet kolem 13.000 . Programem 100.000 + SPLÁTKY lze financovat nový byt či ateliér. Klient v tomto případě zaplatí 100.000 a následně hradí hypoteční splátky od zhruba 4.000 měsíčně. Program VYMĚŇTE STARÝ BYT ZA NOVÝ mohou využít klienti, kteří mají byt v osobním vlastnictví nebo družstevní. Je také možné využít odloženého financování, kdy klient zaplatí 10% z ceny do 7 dnů od podpisu smlouvy a zbylou část může zaplatit kdykoliv do 12 měsíců od předání dokončeného bytu nebo domu. Při koupi parcely od CENTRAL GROUP je možné využít i notářskou úschovu, kdy se při podpisu smlouvy cena pozemku a technické infrastruktury složí na účet notáře a společnosti CENTRAL GROUP jsou peníze vyplaceny až poté, kdy je proveden vklad vlastnického práva pro klienta v katastru nemovitostí.

CENTRAL GROUP poskytuje všem zájemcům ZDARMA finanční poradenství a rovněž vyřizuje ZDARMA hypoteční úvěry u jakékoliv hypoteční banky, zákazníkovi navíc bude na základě vyhodnocení jeho bonity a požadovaných kritérií doporučen pro něj ten nejvhodnější bankovní dům.

                  

Miluše Netolická
obchodní ředitelka
CENTRAL GROUP a.s.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Bydlení rubrika