Wuestenrot rozšiřuje služby, nyní i po internetu a telefonu

Pohodlně z domova přes internet nebo po telefonu


Stavební spořitelna Wüstenrot stále rozšiřuje služby pro klienty, které lze poskytovat prostřednictvím internetu nebo po telefonu. Některé z nich ocení klienti především v období před koncem roku, kdy se zajímají o stav svého účtu a kontrolují si, kolik za rok naspořili a kolik mají ještě do konce roku dospořit, aby své stavební spoření zhodnotili maximální státní podporou. Informace o stavu účtu i jednotlivých platbách, připsané státní podpoře a např. i výši ohodnocovacího čísla si klient může kdykoliv zjistit díky automatické telefonní službě Přítel a přes internetové on-line spojení. Jediné, co k tomu potřebuje znát, je číslo smlouvy stavebního spoření a PIN. V pracovní dny od 7 do 18 hodin, v pátek do 16 hodin jim po sdělení čísla smlouvy a osobních identifikačních údajů poskytne potřebné informace také operátor zelené linky. Klient Wüstenrotu tímto způsobem ušetří desítky korun, které by jinak zaplatil za individuální zpracování a zaslání např. mimořádných výpisů z účtu.

 

Přes internet si klient Wüstenrotu může také nasimulovat další průběh spoření a zjistit si tak, kdy mu vznikne nárok na úvěr ze stavebního spoření. Další rozšíření služeb prostřednictvím internetu lze očekávat v souvislosti s používáním elektronického podpisu.

 

 


Využijte snadných nákupů digitálních kamer, mobilních telefonů, fotoaparátů, mp3 přehrávačů a další digitální techniky. Velký výběr, výhodné ceny.
Kupujte výhodně na www.elektro1.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavební spoření