Zabydlete se na zimu! - peníze na byt a vybavení z jednoho zdroje

Není pochyb, že nám roční období svrchovaně vládnou, a navíc současné změny v počasí naznačují, že se v budoucnu budeme muset spokojit se střídáním léta a zimy. Jestli nás skutečně čekají tak markantní změny, o tom můžeme polemizovat. Se střechou nad hlavou a v teple domova máme jistotu, že je naše křehká schránka v bezpečí. Člověk v sobě v žádném případě nezapře svůj původ v živočišné říši, o čemž svědčí naše potřeba se jaksepatří „zazimovat“.

 

Pořídit si bydlení samozřejmě není otázka mávnutí kouzelného proutku, ale existuje způsob, jakým se k němu přiblížit. Co třeba získat byt i jeho zařízení z jedné hypotéky? Realizujte vlastní bydlení s ČSOB Hypotékou 2 v 1 a získáte peníze nejen na samotný byt nebo dům, ale navíc vám půjčí i na jeho zařízení až 20 procent z výše hypotéky. A to vše za stejný úrok! O úvěr mohou žádat až čtyři žadatelé ze dvou domácností starší 18-ti let. Ke dni konečné splatnosti úvěru nesmí věk žadatele přesáhnout 65 let.  Minimální výše ČSOB Hypotéky 2 v 1 je 200.000 . Splatnost úvěru je od 5 do 30 let.

 

Pohodlně a výhodně se zabydlet vám pomohou specializované bankovní produkty, jako ČSOB Půjčka na lepší bydlení, která má široké možnosti využití. Neslouží jen k pořízení nového bytu, chaty nebo parcely. Pomůže i při zakoupení družstevního podílu v bytovém družstvu, privatizaci nebo předplacení nájemného u obecních bytů. A na rozdíl od vašeho nového příbytku, u ní strop prakticky neexistuje.

 

Pokud patříte k lidem, kteří si neradi půjčují z obavy, že by mohli mít problémy se splácením v případě úrazu nebo jiného neštěstí, přeptejte se na možnost pojištění úvěru přímo na pobočce ČSOB nebo na internetových stránkách www.csob.cz, kde se také dozvíte bližší informace o nabízených úvěrech. A potom nechte váš účet, ať se uloží k zimnímu spánku…

Dagmar Párysová
Botticelli Public Relations, s.r.o.


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Bydlení rubrika