Nové ukázkové stavby společnosti CENTRAL GROUP

pátek 22. září 2006 byl ve Slivenci otevřen nový ukázkový dům. Jde již o čtvrtý rodinný dům, v němž si zájemci mohou prohlédnout vysoký standard staveb a vnitřního provedení domů v nabídce společnosti CENTRAL GROUP.  Od 1. října 2006 je také otevřen nový ukázkový byt v lokalitě Nové Zahradní Město v Praze 10.  V obou místech mohou návštěvníci získat veškeré informace o obchodní nabídce společnosti.  

Ukázkový dům typu KLASIK 4 se nachází v lokalitě Za Farou v Praze 5 – Slivenci.  Tento v současné době nejžádanější dvojdům má dispozici 5+kk s garáží a je účelně a moderně řešený. V ukázkovém domě je nainstalovaná kuchyňská linka a v jednotlivých místnostech jsou umístěny inspirativní interiérové vizualizace. 

Lokalita Za Farou nabízí k prodeji 18 rodinných domů šesti různých typů v tradičnějším i velice moderním architektonickém pojetí na pozemcích o aktuálních výměrách 194 až 878 m². Ceny včetně pozemku a DPH se pohybují od 5,1 mil. . První etapa je již dokončena a výstavba v celé lokalitě bude ukončena v květnu 2007.  Lokalita je snadno a rychle dostupná.  Autem trvá cesta do centra Prahy deset minut.  Autobusovými linkami 246 nebo 248 se lze dopravit ze zastávky U Křížku resp. Slivenec na stanici metra B – Smíchovské nádraží za 20 minut.

Ukázkový byt v lokalitě Nové Zahradní město má dispozici 4+kk a nachází se v 11. patře dominantní výškové budovy bytového komplexu. Nabízí tak nejen dobrou představu o luxusním provedení bytů, ale také pěkný výhled na celou lokalitu včetně sousední Rezidence Park Hostivař. V obou lokalitách je nyní v prodeji přibližně 230 bytů, ceny se pohybují od 35.400 Kč/m².  Závěrečná fáze výstavby bude dokončena v prosinci 2007.

Ukázkový dům ve Slivenci je otevřen každý pátek, sobotu a neděli od 13 do 18 hodin.  Ukázkový byt na Zahradním Městě je návštěvníkům k dispozici od pondělí do neděle rovněž od 13 do 18 hodin.  V této době zde bude přítomen obchodní zástupce společnosti, od nějž bude možné získat informace o současné nabídce bytů a rodinných domů v těchto i ostatních lokalitách.  Kromě vlastních ukázkových staveb si lze prohlédnout také všechny neprodané rodinné domy ve Slivenci a dokončené byty na Zahradním městě.

Podrobnější informace naleznete na internetových stránkách www.central-group.cz

 

Miluše Netolická

obchodní ředitelka

CENTRAL GROUP a.s.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Hlavní zprávy z Nového bydlení