KB radikálně snížila úročení amerických hypoték

Komerční banka (KB) snižuje od dnešního dne úrokovou sazbu úvěru Garant až o 2 procentní body. Tento hotovostní úvěr zajištěný nemovitostí získá klient nově již od 5,82 procenta proti původním 7,82 % p.a. 

 

„Kromě stále narůstajícího zájmu o financování bydlení hypotečními úvěry, stoupá poptávka i po doplňkových úvěrech, které je možné využít na vybavení domácnosti, realizaci přestavby či modernizaci. Výrazně jsme snížili úrokové sazby, protože věříme, že díky tomuto snížení se nám podaří nabídnout našim klientům další rychlý finanční zdroj. Předností úvěru Garant je nejen nízká úroková sazba, ale i skutečnost, že jeho prostřednictvím lze financovat jakékoliv výdaje. Výhodou je také i to, že jej lze splatit kdykoli a bez sankcí,“ vysvětlil Zdeněk Mojžíšek, náměstek ředitele pro marketing KB.

 

Úvěr Garant je hotovostní úvěr zajištěný nemovitostí, tzv. „americká hypotéka“. Díky úvěru Garant získá klient prostředky, které může využít podle své vlastní potřeby. Výhodou je okamžité rozhodnutí o možnosti poskytnutí úvěru a rychlost vyřízení žádosti, a to zpravidla do 2 pracovních dnů (od okamžiku předání podkladů pro prokázání příjmu, dokladů vztahujících se k zajišťované nemovitosti a dvou dokladů totožnosti).

 

Úvěr je poskytován od 200 tisíc korun do 1 milionu korun. Horní hranice je rovněž limitována 70 procenty hodnoty zastavené nemovitosti. Splátky si klient může rozložit až na 10 let, přičemž úroková sazba zůstává po celou dobu splatnosti stejná. O úvěr Garant lze požádat v některé z 367 poboček KB po celé ČR.

 

Romana Ondrůšková

tisková mluvčí KB



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Bydlení rubrika