Raiffeisenbank nabízí hypotéky s fixací 2 a 4 roky

Klienti si od dnešního dne mohou u Raiffeisenbank zvolit mezi více typy fixace úrokové sazby hypotečního úvěru. Nové fixace umožní klientům větší flexibilitu a ideální stanovení výše měsíčních splátek dle jejich představ. 

 

Raiffeisenbank a.s. od dnešního dne rozšiřuje nabídku fixací účelových i neúčelových hypoték
o fixace na 2 a 4 roky. Banka tedy momentálně nabízí fixace na 1, 2, 3, 4, 5, 10 a 15 let. Fixace
u účelových hypoték na 2 roky nabízí aktuálně od 3,74 %, u úvěrů fixovaných na 4 roky
od 4,22 %. Nové fixace banka poskytne ke všem typům hypoték, kromě standardních úvěrů
je lze tedy využít i např. u úvěrů bez dokládání příjmů či u tzv. americké hypotéky.

 

„Klientům nyní nabízíme širší možnost volby mezi fixacemi úrokové sazby. S novými fixacemi si klienti mohou určit pro ně ideální výši měsíčních splátek,“ uvedl produktový manažer hypotečních úvěrů Raiffeisenbank Michal Plzák. Např. při průměrném úvěru ve výši
1,5 milionu korun a splatnosti 20 let splátka úvěrudvouletou fixací dosáhne 8885 , což je
o 330 korun méně než u dosud nabízené tříleté fixace.

 

„Nové fixace nebudou nabízeny jen novým klientům, ale i stávajícím při otočce jejich současné úrokové sazby. Je to další důkaz toho, že se k našim současným klientům chováme stejně jako k novým, nejsou nijak znevýhodňováni,“ dodal Michal Plzák.

 

Raiffeisenbank pravidelně na český hypoteční trh přivádí celou řadu novinek a nejinak tomu bude i v letošním roce. V poslední době se stala mj. první bankou, která zavedla hypotéku bez doložení příjmu či hypotéku s investičním životním pojištěním. Klienti mají rovněž možnost refinancování vlastních peněz dříve vložených do nemovitosti či mohou kalkulovat příjmy z podnikatelských obratů. Všechny tyto novinky se odrazily v prudkém růstu zájmu o hypotéky Raiffeisenbank. Banka loni poskytla 7618 hypotečních úvěrů v celkovém objemu 10,3 miliardy korun, což je meziročně o 130 procent více a nejsilnější růst mezi domácími bankami.

 

Tomáš Kofroň

Raiffeisenbank a.s.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Hlavní zprávy z Financování bydlení