Raiffeisenbank - 1. a 2. března můžete výrazně ušetřit na hypotékách

Ve dnech 1. a 2. března Raiffeisenbank opět uspořádá tzv. hypoteční dny. Klienti, kteří
si v těchto dvou dnech přijdou pro propočet hypotečního úvěru na pobočky Raiffeisenbank
či eBanky mohou výrazně ušetřit. Pokud totiž v následujících dvou měsících (do 4. května) dodají kompletní žádost o hypotéku na základě tohoto propočtu, bude jim úvěr poskytnut
bez poplatku za zpracování úvěru. Pobočky Raiffeisenbank budou navíc v těchto dvou dnech otevřeny až do 20:00.

 

„Díky této akci mohou klienti ušetřit až 30 tisíc korun,“ uvedl produktový manažer hypotečních úvěrů Jan Bureš. Standardní poplatek činí 0,9 % z výše úvěru, min. 6000 a max. 30.000 .  Sleva na poplatku se nevztahuje na úvěry fixované na jeden rok ani na žádosti o tzv. hypotéku bez doložení příjmu. „Podobné akce klientům nabízíme pravidelně a setkávají se s velkým úspěchem. I kvůli této nabídce jsme loni zaznamenali rekordní nárůst zájmu o hypotéky,“ dodal Jan Bureš.

 

Banka loni poskytla 7618 hypotečních úvěrů v celkovém objemu 10,3 miliardy korun, což je meziročně o 130 procent více a nejsilnější růst mezi domácími bankami. Kromě hypotečních dnů k tomuto rekordnímu výsledku přispívá i pravidelné zavádění novinek, celou řadu nových produktů a služeb banka představí v březnu. V poslední době se Raiffeisenbank stala mj. první bankou, která zavedla hypotéku bez doložení příjmu či hypotéku s investičním životním pojištěním. Klienti mají rovněž možnost refinancování vlastních peněz dříve vložených do nemovitosti či mohou kalkulovat příjmy z podnikatelských obratů.

 

Tomáš Kofroň

Raiffeisenbank a.s.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Hypotéky