Jedinečná zimní sleva na plastová a dřevěná okna VEKRA

JAK ZÍSKAT ZIMNÍ SLEVU

Nyní se nabízí ideální příležitost, jak pořídit naše značkové výrobky levně! Již dnes můžete uzavřít zakázku na plastová či dřevěná okna s výraznou zimní slevou minimálně 25%, která platí na smlouvy uzavřené do 21.12.2007 a zároveň s termínem výroby leden 2008. Sleva se vztahuje na plastová okna, dřevěná eurookna a parapety.

 

VÝMĚNA OKEN V ZIMĚ NENÍ PROBLÉM

Provést výměnu starých oken za nová je bez problémů možné, i když jsou teploty pod bodem mrazu. Víme totiž, že mezi demontáží stávajícího okna a montáží nového okna uplyne pouze několik desítek minut. Za tuto dobu nedojde k prochladnutí zdiva a tak se teplota v místnosti po instalaci rychle vrací k normálu. Rovněž není třeba mít obavy z kvality použitých montážních materiálů. Běžně se pak v tomto období používají hmoty (malty, montážní pěny), které jsou určeny až do - 10 stupňů Celsia. Pro klienty, kteří se neobávají výměn oken v zimě, jsou připraveny atraktivní zimní slevy. Pokud bude Vaše zakázka namontována v období od 2.1.2008 do 7.3.2008, dostanete 10% slevu z montážních prací!

 

OKNA VÁM USKLADNÍME ZDARMA

Lákavé nabídky zimních slev můžete využít i v případě, že montáž oken hodláte provést až později. V případě uzavření smlouvy Vám nabízíme možnost uskladnění Vašich nových oken až do dohodnutého termínu montáže.

 

 

NABÍZÍME KOMPLEXNÍ SLUŽBY

Nezapomeňte, že VEKRA Vám současně nabízí celou řadu doplňků a výrobků souvisejících, rolety, žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu. Poskytuje veškeré služby spojené s výměnou oken, dopravu, montáž, příp. demontáž, zednické začištění. Nová okna tak můžete získat bez jakýchkoli starostí. Garantujeme naprostou profesionalitu a nejvyšší kvalitu.

 

Více informací můžete získat na www.vekra.cz


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba