Hypo novinky KB: Jednotná úroková sazba pro všechny doby fixace a zpracování úvěru zdarma

Komerční banka připravila pro zájemce o hypoteční úvěr zajímavou akční nabídku, která platí při podání žádosti o hypoteční úvěr v období od 10. března do 16. května 2008.

 

Pro všechna období fixace, která KB nabízí na 1 rok až 10 let a 15 let, platí nyní shodná úroková sazba od 4,99 %! Klienti tak mají možnost získat i ty nejdelší fixace za cenu nejlevnější jednoleté a ušetřit tak až desítky tisíc korun. Čím delší období fixace si klient zvolí, tím vyšší slevu od Komerční banky získává.

 

„Pokud si klient zvolí nejoblíbenější pětiletou dobu fixace nebo delší, získá navíc benefit ve formě zpracování úvěru zdarma a ušetří tak dalších až 28 tisíc korun,“ uvedl výkonný ředitel pro marketing Komerční banky Zdeněk Mojžíšek.

 

Akční nabídka platí při podání žádosti v období od 10. března do 16. května 2008. K uzavření smlouvy musí následně dojít nejpozději do 30. června 2008.

 

Komerční banka zaznamenala v roce 2007 rekordní zájem klientů o hypoteční úvěry. Hypoteční úvěry fyzickým osobám vzrostly o 31,9 % a přesáhly 75 miliard korun.

 

V letošním roce očekává KB nejvyšší zájem o nabídku Flexibilní hypotéky, která klientům umožňuje odklad splátek na začátku splácení až o 12 měsíců, pružné zvýšení nebo snížení měsíční splátky na základě momentální finanční situace klienta, nebo přerušení splácení, a to až na tři měsíce.

 

Romana Ondrůšková
tisková mluvčí KB



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Bydlení rubrika