Francouzský bazén nyní i na splátky

Pavel Daniel, 25.6.2008

Novinkou na trhu s bazény je spolupráce mezi BAZÉNY DESJOYAUX a společností ESSOX, jejímž výsledkem je unikátní možnost nákupu kvalitních bazénů francouzského typu na splátky, a to za velice výhodných podmínek. Pořídit si vlastní bazén je velice nákladná záležitost. U kvalitního bazénu francouzského typu může jít až o stovky tisíc. Proto mnoho lidí při finálním rozhodnutí vybírá díky nízké pořizovací ceně spíše méně kvalitní nadzemní bazény malých rozměrů.

Jde o určitý kompromis, jak si pořídit vlastní bazén i za malé peníze. Tento kompromis však s sebou nese mnohá negativa. Bazén je malý na plavání a zahradu vám spíše pokazí, než vylepší. Navíc, díky laciné konstrukci a materiálům, vám vydrží pár let a jste tam, kde jste byli předtím – jste bez bazénu. Nyní je tu ale řešení i pro ty, kdo neradi kupují nekvalitní věci, nechtějí dělat kompromisy, ale nemají našetřenou dostatečnou částku na kvalitní bazén. Bazén francouzského typu značky DESJOYAUX, jehož životnost se počítá na generace, můžete totiž nyní díky spolupráci mezi BAZÉNY DESJOYAUX a společností ESSOX zakoupit i na splátky.

Speciální úvěr Desjoyaux nabízí nadstandardní úrokovou sazbu od 8% p.a. a můžete s ním financovat nákup bazénu a příslušenství v ceně až 500.000,- (v individuálních případech i vyšší), přičemž délka splácení se může pohybovat od 18 do 72 měsíců. Celý systém splácení je velice jednoduchý, průhledný a neplatí se žádné další poplatky. Nulové jsou i poplatky za vyřízení úvěru a za vedení úvěrového účtu. Proto se na rozdíl od mnoha jiných splátkových programů úrok p.a. rovná RPSN.

Ve srovnání se standardním spotřebitelským úvěrem zákazník přeplatí o polovinu méně. Zpracování úvěru proběhne přímo v prodejně, kde si zákazník koupi bazénu dojednává. Posouzení žádosti bývá vyřízené většinou do 15 minut, a pokud jde o částku nižší než 40.000,- , nepotřebujete ani potvrzení o příjmu. Minimální výše akontace pro částky do 100.000,- je 10%, pro částky do 200.000,- 20% a pro částky vyšší je to 30%. První splátka pak následuje 15. den v následujícím měsíci po podpisu smlouvy.

Shrnutí informací o úvěru:
úroková sazba od 8% p.a. (= RPSN)
délka splácení až 72 měsíců
akontace min. 10 – 30% dle výše úvěru
financovaná částka až 500.000,- (individuálně i vyšší)
poplatek za zpracování úvěru: 0,-
poplatek za vedení úvěrového účtu: 0,-
žádné další poplatky



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Reality