Zdobené umyvadlo Memento New Glory ve dvou vysoce kvalitních variantách– purismus a lesk v koupelně

Zdobené umyvadlo Memento New Glory ve dvou vysoce kvalitních variantách– purismus a lesk v koupelně

 

Lifestylová firma Villeroy & Boch přináší novou interpretaci současného “neo-barokního” trendu s velkolepým zdobením a klasickými stylovými prvky v souladu s mottem „rozum se snoubí se smyslností“. Extravagantně zdobené umyvadlo Memento New Glory je ideální jako elegantní vybavení koupelny inspirované historickými modely, které reprezentuje přepychový lesk časů dávno minulých. Úspěšně však také odkazuje na moderní, puristický design.

 

Pravá platina – nové pojetí luxusu

Poté, co minulý podzim vzbudila velký rozruch velice diskrétní bílá tone-in-tone úprava s matným květinovým motivem na leskle bílém podkladu, představuje Villeroy & Boch na SHK 2008 druhou variantu, která umyvadlu dodává ještě více extravagance a lesku: spletité květinové zdobení je nyní k dispozici i v kombinaci s povrchem ze skutečně kvalitní pravé platiny pro umyvadlo Memento New Glory. Díky své pověstné oddanosti vysoce kvalitním materiálům otevírá Villeroy & Boch novou dimenzi v luxusní kategorii.  Jinými slovy: Memento New Glory Platinum je luxusní kategorie sama o sobě a nárokuje si také pozici absolutní špičky. Vzácný platinový povrch společně s elegantním, exkluzivním zdobením, posouvá design interiéru koupelny na novou úroveň.

 

 Puristický design a velkolepé zdobení pro unikátní koupelny

Memento New Glory a Memento New Glory Platinum jsou mimořádně kvalitní, moderní umyvadla. Jejich minimalistický obdélníkový tvar, inspirovaný nadčasovým designem školy Bauhaus, je výsledkem té nejvyšší designérské odbornosti: puristický design v sobě spojuje funkčnost a racionalitu, ale dodává také koupelně neodolatelné emoce. Soudobé neo-barokní dekorace, které jsou pevně ukotveny v tradici květinových vzorů, umísťují toto designové umyvadlo do zcela nového stylového kontextu. Výsledkem je extravagantní pojetí umyvadla, které harmonicky spojuje design a zdobení – minimalistické přímé kontury umyvadla Memento a spletité zdobení New Glory. Zdobená varianta umyvadla Memento se dodává ve velikostech 50, 60, 80 a 120 cm a také ve variantě k montáži na povrch ve velikostech 50 a 60 cm.

 

Edici Memento doplňuje modulární puristický nábytek, který představuje vrchol funkčnosti a může se pochlubit sametově matnou lakovanou dýhou ze dřeva Amazakoue a černě lakovaným sklem. Řada obsahuje také pět toaletních skřínek k umyvadlu, vybavených výsuvnými prvky a zásuvkami, vrchní desky v nejrůznějších šířkách pro umyvadla upevněná na povrch, věšáky na ručníky a nejrůznější varianty zrcadel s osvětlením i bez něj. Sérii završují vysoká toaletní skříň, poličková skříňka s třemi dřevěnými poličkami a skříňka na kolečkách.

 

Extra tip: díky nové vodovodní baterii Square exclusive s rukojeťmi z pravého křišťálu STRASS® Swarovski® je možné dovést luxusní design koupelny k dokonalosti.

  

Kachličky ve čtyřech barvách

Villeroy & Boch také představuje neobarokní zdobení, které vytváří okouzlující střídání matného a lesklého povrchu v závislosti na převládajících světelných podmínkách, na nové řadě keramických kachliček New Glory, které se výborně hodí pro harmonické, klasicky barokní interiéry, stejně jako pro ty ultramoderní a minimalistické. Tato série neskelných kachliček je jako stvořená pro koupelny vybavené umyvadlem Memento New Glory.  Řada se skládá ze základních matných kachliček v bílé a krémové a jemně zdobených kachliček v krémové, tmavě červené, bílé a šedé. K dispozici je také mozaikové zdobení ve stříbrno-bílé barvě, stejně jako lemy a tmel.

 

Memento New Glory a Memento New GlorPlatinum představují dvě neobyčejná umyvadla od Villeroy & Boch, jejichž květinové zdobení v sobě nese nezaměnitelný rukopis Villeroy & Boch. Díky Memento New Glory a Memento New Glory Platinum mohou ti, kteří chtějí něco opravdu jedinečného a jsou otevřeni neobvyklým a extravagantním designům, vytvořit skutečně luxusní koupelnu, která je impozantní směsí historie a avantgardy.

 

www.villeroy-boch.com

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy