LETNÍ ZAHRADNÍ SLAVNOST S KRASNYDOMOV.CZ

LETNÍ ZAHRADNÍ SLAVNOST S KRASNYDOMOV.CZ

 

Léto je nejen čas prázdnin a dovolených, ale také čas zahradních slavností, pikniků a barbecue. V internetovém designovém obchodě www.krasnydomov.cz připravili na léto několik zajímavých nových výrobků, které vám zpříjemní atmosféru letních dnů.

 

Během letních parných dnů se zajisté vítaným společníkem stane termoska Eva Solo z matové nebo leštěné nerezové oceli. Praktický řemínek na uzávěru termosky se dá využít k nošení láhve kolem zápěstí.

Objem láhve je 0,5l, cena produktu 1420Kč.

 

Speciální výrobník ledu od Evy Solo vám pomůže osvěžit nejen vaše nápoje, ale současně bude i neotřelým doplňkem stolu. Silikonový poklop obsahuje přihrádky, které slouží k výrobě ledu. Součástí je také thermo miska a kleštičky, sloužící k servírování ledu.

Cena produktu 2344Kč.

 

Vaše ovocné koláče a dorty se budou ještě lépe vyjímat na podnosu se zvonem od výrobce Asa Selection. Jednoduchý skleněný kryt, chrání zákusky před osycháním a obtížným hmyzem. Oba produkty lze zakoupit zvlášť.

Podnos střední vel.29cm 765Kč, zvon střední 650Kč.

 

Další zajímavá designová novinka je utěrka na nádobí Eva Solo. Od klasických časem páchnoucích utěrek se liší svým estetickým podstavcem, na kterém je umístěna. Je vyrobena z mikrovlákna, díky tomu se nádobí velice snadno vysouší. K dostání v šedé a béžové barvě.

Cena produktu 890Kč.

 

Večery na terase nebo na zahradě si můžete zpříjemnit romantickým osvícením z kahanu. Jednoduchý nerezový kahan od Blomus je nejen jednoduchý na údržbu, ale také tvoří jednoduchý estetický doplněk posezení. Obyčejný lampový olej můžete nahradit také olejem aromatickým.

Cena produktu 1010Kč.

 

Pletené květináče od Asa Selection jsou vhodným doplňkem pro každý dům či zahradu. Z širokého výběru tvarů a velikostí lze udělat zajímavou kombinaci, která ozvláštní nejeden interiér, či terasu.

Cena květináče o průměru 47cm a výšce 34cm 1050Kč.

 

 www.krasnydomov.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy