Zajeďte si na FOR ARCH pro střechu!

Zajeďte si na FOR ARCH pro střechu!

  

Navštivte v pořadí již 19. ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH a získejte střechu TONDACH za 100 000 zdarma! Na veletrhu, který proběhne od 23. do 27. září v Praze – Letňanech, vás čekají také ukázky posledních novinek i stavebních technologií.

 

Zájemci o pořízení nové střechy by měli určitě zamířit do expozice Cihlářského svazu Čech a Moravy, jež bude ve stánku č. 17 v hale 1. V jejím rámci bude probíhat prezentace společnosti TONDACH, která potěší jak zájemce o novinky, tak ty, kteří by rádi při výstavbě ušetřili. Zajímavou soutěž o střešní krytinu za 100 000 připravila firma TONDACH společně s pořadatelem veletrhu, společností ABF. Zúčastnit se může každý, kdo správně vyplní soutěžní kupón a odhadne počet všech lidí, kteří se letos zapojí do hry. Výhru pak získá ten soutěžící, jehož odhad bude nejpřesnější. Vyhodnocení a vyhlášení výherce se uskuteční v sobotu 27.9.2008 v 15.00 hodin.

Pro stavebníky, kteří se právě chystají na pokládku střechy, je určena novinka v sortimentu tašek Stodo 12 a  Falcovka 11. Levé okrajové tašky jsou nyní vybaveny novou konstrukcí drážek. To umožňuje jejich napojení přímo na základní tašku. Pro položení střechy tak již není nutné pořizovat speciální tašky s oboustrannou naválkou. Díky tomu se výstavba urychluje, zjednodušuje i zlevňuje.

           

Prezentaci společnosti TONDACH naleznete v rámci stánku  Cihlářského svazu Čech a Moravy v hale 1, blok A, stánek č. 17.

 

Více informací získáte na www.tondach.cz.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy