Veletrh Tendence 2008 se koná od 11.-14.9.2008 v PVA Letňany

14. ročník veletrhu Tendence 2008  - Mezinárodní veletrh vybavení interiérů, nábytku, dekorací a dárků  
se koná v termínu  11.9.-14.9.2008 v PVA Letňany.

 

Souběžně s ním bude probíhat i 4. ročník Wellness Balnea 2008  -Mezinárodní veletrh lázeňství, rehabilitace, regenerace, estetiky a fitness a 4. ročník Gastroset – Mezinárodní veletrh gastrotechniky a gastronomie.


 

KOBERCE

Veletrh Tendence je také o podlahových krytinách. Kromě několika vystavovatelů s klasickými dřevěnými a plovoucími podlahami budete moci vybrat z bohaté nabídky dekorčních koberců. Společnost LUANA, s.r.o. představí novou kolekci koberců z vysoce kvalitních přírodních materiálů např. z mongolské vlny a kolekci ,,CRYSTALLIZED™“ s křišťály od Swarovski. Koberce z řady LUXOR Style jsou díky ručnímu zpracování unikátem a svůj nezaměnitelný charakter získává tato řada koberců díky malým nepravidelnostem typickým pro ruční výrobu.

 

LEDNICE V TELEFONNí BUDCE

Pokud si libujete v propojení moderní techniky a nostalgie, určitě Vás osloví nádherná lednice MPO 34 SH telephone of firmy ARDO, která je imitací telefonní budky z první poloviny 20 století.

Jeden z nejnovějších typů italské firmy se vyznačuje antibakteriální vrstvou a energetickou třídou A++. Doba dodání "telefonické" lednice je šedesát dní. Veletrh Tendence Vám poskytne pohled na unikátní lednici v prostředí mezinárodního veletrhu.

 

MAŘÍŽSKÁ DÍLA V INTERIÉRU

Mařížskou keramiku dnes již není třeba představovat. Svým specifickým stylem se stala pojmem stejně jako mařížská dílna představuje kulturní a turistické centrum na trojmezí Čech, Moravy a Rakouska.

Málokdo asi ví, že tato "značka" zahrnuje také dekorativní keramiku a OBKLADY DO INTERIÉRŮ. Hravými a neotřelými obklady do kuchyní a koupelen nás Mařížští umělci překvapí na veletrhu Tendence.

"Maříž je radost, pozitivní náboj, bohatá barevnost, humor, tajemství, sny a fantazie" Přijdťe si vybrat.

 

WELLNESS BALNEA

Souběžně s veletrhem Tendence probíhá veletrh WELLNESS BALNEA.
Veletrh se zaměřením na lázeňství, rehabilitaci, regeneraci, estetiku a fitness probíhá již čtvrtým rokem a prezentují se zde významné firmy s rozsáhlou nabídkou vybavení pro vodní procedury (bazény, whirlpooly, dřevěné vany), horké procedury (vyhřívárny, sauny, páry), masáže, kosmetické služby a vybavení fitness a wellness center. Pro zlepšení zdravotního stavu a pro úlevu od bolesti lze vybírat i pobyty v lázeňských zařízeních a využít omlazujících účinků vodoléčby, masáží a speciálních regeneračních pobytů. Doprovodný program veletrhu nabízí návštěvníkům účast na seminářích k tématice wellness a možnost vyzkoušení ukázek nabízených služeb přímo na stáncích vystavovatelů. Více na
www.wellness-balnea.cz

 

Gastro & Hotelset 2008

Souběžně s veletrhem Tendence probíhá i veletrh Gastro & Hotelset 2008.
Oblast gastronomie se posouvá směrem ke gurmánství, u jídla nejde o množství, ale o kvalitu surovin i výsledku, perfektní přípravu. Úroveň služeb v gastronomii i hoteliérství je ukázkou vyspělosti ekonomiky i lidí samotných. Věříme, že veletrh Gastro & Hotelset k profesionalizaci těchto oborů přispívá.
Cestovní ruch tvoří velké procento příjmů v České republice, je třeba na úroveň služeb klást skutečně velký důraz. Stále ještě se nedá říci, že bychom se v této oblasti dostali na laťku západních zemí, ale zlepšení kvality a přiblížení se světové úrovni je u nás jasně znát. Zájem provozovatelů o nové trendy, o vzdělávání svých zaměstnanců, o investice do vybavení, to vše svědčí o zlepšování gastronomických a hotelových služeb.
Víme, že je v tomto oboru velký potenciál, veletrh se každým rokem mění, roste. Letošní čtvrtý ročník bude zase o něco pestřejší než předchozí. Navíc se zde návštěvníci budou moci seznámit například s ,Fair trade‘ neboli s produkty spravedlivého obchodu, což je projekt velmi významný pro pomoc rozvojovým zemím a v souladu s trendy bio.

Více informací k veletrhu na www.gastroset.eu

 

DOMÁCÍ SPOTŘEBIČE - BRANDT

Úspěšná sekce bílé techniky a kuchyní na veletrhu TENDECE tento rok progresivně expanduje a rozšiřuje se jak o výstavní plochu, tak o nové významné značky. Jedním z nových vystavovatelů je i francouzská fy. Brandt, které se spojením designu s ušlechtilým materiálem a elegantních linií podařilo vytvořit kompletní řadu vestavných spotřebičů přesně pro Váš interiér.

Jednotlivé prvky této řady se vzájemně precizně doplňují a harmonicky spojují v homogenní, vyvážený a dokonale funkční celek: komfort šitý přesně na míru, jenž si můžete každodenně s radostí užívat.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Výstavy a veletrhy