19. Mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH pořádá společnost ABF, a.s. ve dnech 23. – 27.9.2008 v Pražském veletržním areálu Letňany.

Souběžně probíhají i veletrhy FOR INVEST – 4. veletrh investičních příležitostí a realit, FOR WOOD - 3. veletrh progresivního stavění ze dřeva, FOR ELEKTRO - 1. veletrh elektrotechniky, osvětlovací techniky a zabezpečovacích systémů.

FOR ARCH se dá charakterizovat jako:

  • Největší stavební veletrh v Čechách s účastí zahraničních vystavovatelů
  • Stavební veletrh s nejdelší tradicí v ČR
  • Průřez všemi oblastmi stavebnictví (financování a realizace staveb, stavební řemesla a technologie, stavební materiály a výrobky, stavební stroje, stavební konstrukce, vybavení staveb a další )
  • Zastoupení investorů, developerů, výrobců, dodavatelů, řemeslníků a dalších z oborů souvisejících se stavebnictvím
  • Praktické ukázky stavebních řemesel
  • Odborný doprovodný program – konference, semináře, workshopy
  • Rozsáhlá mediální kampaň v České republice i v zahraničí
  • Odborné celostátní soutěže

 

Ceník stavebních prací
Hala 1- G 35

VERLAG DASHÖFER, nakladatelství, s.r.o.

Komplexní program pro oceňování stavebních prací a tvorbu stavebních rozpočtů. Obsahuje 4 vzájemně provázané moduly - Katalog stavebních prací, Stavební rozpočet, Harmonogram a Čerpání rozpočtu a fakturaci. Práce s programem je velmi jednoduchá - vyhledáte danou položku stavební práce, vložíte ji do rozpočtu, začleníte do harmonogramu a vyfakturujete. Program staví na aktuální databázi cen stavebních prací a materiálů od firmy RTS, a.s., nyní nově pro rok 2008. Databáze obsahuje rovněž komentář k položkám. Do Katalogu lze vkládat vlastní položky, případně je importovat z MS Excel. Při sestavení rozpočtu lze položky přepočítávat koeficientem, rozpočet lze importovat a exportovat dle libosti, nově export do formátu ORF. Harmonogram nabízí více zobrazení a lze v něm měnit řadu nastavení.

TurboFLOORPLAN Dům, Interiér, Zahrada, CZ
Hala 8 - B1

ŠPINAR - software s.r.o.

Softwarová novinka na našem trhu určená pro navrhování domů, bytu, zahrady nebo terénu. Program je určen pro laiky nebo profesionály, kteří si chtějí pomocí jednoduše ovladatelného programu navrhnout celý dům se zahradou (též dřevostavbu). Jednoduchý a zároveň vysoce profesionální domácí návrhář překvapuje svojí komplexností (umožňuje prácí v 2D i 3D prostoru, vizualizaci, animaci, předběžný rozpočetĎ). Pro tvorbu interiérů kuchyní a koupelen slouží kvalitní parametrická knihovna, kterou lze doplňovat importem symbolů ve formátu DXF a 3DS. Podlahy, stropy a povrchy zdí v interiéru i exteriéru je možné navrhovat pomocí databáze připravených textur konkrétních výrobců. Návrhy zahrad je možné vytvářet s ohledem na polohu, roční období s využitím encyklopedie rostlin a dřevin. 

Pryžový osmiúhelník pod houpací kyvadlo na dětská hřiště
Hala 6 - C2

RENOGUM - NILOS a.s.

Podklad na dětská hřiště pod pružinové houpací kyvadlo. Zajišťuje bezpečnost při pádu z houpacího kyvadla ztlumením pádu. Osmiúhelník je složen ze čtyř trojúhelníkových dílů a z pěti čtvercových dílů. Rozměr: 1,5 ×1,5 m, váha: 56,8 kg. Materiál: pryžový granulát pojený polyuretanem. Neklouže, tlumí nárazy a zvuky. Provedení se zkosenými hranami nebo bez zkosení, z celobarevného granulátu - EPDM nebo obarveného granulátu dle vzorníku výrobce. .

 


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Zpráva dne z Bydlet.cz