Tip na sobotu: Romance láká na vzorový byt

 

P r a h a (18. září 2008) – Zábavné odpoledne u příležitosti otevření vzorového bytu v projektu Romance II v Praze 22 – Uhříněvsi připravuje pro všechny zájemce společnost Skanska Reality v sobotu 20. září od 13 do 18 hodin. Spolu s prohlídkou standardního vybavení bytu návštěvníky čeká exhibice mistra České republiky a  Německa v BMX freestyle flatland Dominika Nekolného, minigolf či občerstvení, děti potěší nafukovací hrad. Projekt Romance II v ulici K Netlukám nabízí celkem osm bytových domů s byty v dispozicích 1+kk až 5+kk. Ceny třetí etapy Romance II, která je právě v prodeji, začínají na 44 tisících korun za čtvereční metr včetně sklepní kóje a DPH.

 

Bydlení v Uhříněvsi je stále velmi atraktivní, o první etapu projektu měli naši klienti enormní zájem. Teď si mohou detailně prohlédnout nový byt naživo, navíc mohou získat až jeden rok bydlení zdarma,“ uvádí Ing. Naděžda Ptáčková, ředitelka prodeje a marketingu společnosti Skanska Reality.

 

Městská část Praha – Uhříněves, jejíž historie sahá až do 13. století, ideálně kombinuje bydlení v Praze s výhodami klidné lokality. V místě se nachází veškerá občanská vybavenost. Uhříněves je přes veškerou vytíženost dopravy přilehlých lokalit hlavního města rychle dostupná centru i automobilovou dopravou. Je spojena také velmi dobře vlakovými spoji i MHD (11 přímých autobusových linek a stanice metra Depo Hostivař a Opatov vzdálené 20 minut jízdy).

 

Součástí bytů jsou sklepní kóje a ve většině případů i garážové stání. Samozřejmostí je využití klientských změn, kdy si lze byt při koupi upravit doslova na míru. Klientské centrum s klientem vyřeší nejen stavební úpravy bytu, ale také poskytne služby bytového architekta a zprostředkuje nákup některých elektrospotřebičů a kuchyňské linky.

 

Všem zájemcům, kteří si na místě vyzvednou kupon a do 15.12. uzavřou budoucí kupní smlouvu na byt, uhradí společnost Skanska při uzavření hypotéky přes exkluzivního partnera Hyposka až jeden rok splátek zdarma. Standardem je vyřízení hypotéky bez poplatku, ocenění vybraného bytu zdarma a v neposlední řadě i nadstandardní výše úrokové sazby. Tuto akci, na trhu zcela ojedinělou a první, připravila společnost Skanska Reality spolu s exkluzivním partnerem pro financování svých nemovitostí ve spolupráci s Hypoteční bankou, Komerční bankou a UniCredit Bank. „Něco podobného na trhu nikdo nenabízí, takže věřím, že to klienti opravdu ocení. Nejde jen o zajímavý finanční bonus, ale také o to, že se klient po dobu až jednoho roku nebude muset o hypotéku starat a také bude moci volných finančních prostředků využít pro zařízení svého nového bydlení,“ dodává Naděžda Ptáčková.

 

Další informace: www.skanska.cz/reality



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy