Kampaň plynařů: sleva na zateplení

Jste-li našimi klienty, můžete výrazně ušetřit. Takový vzkaz poslala svým zákazníkům největší plynárenská společnost v zemi RWE Transgas.

V rámci nové kampaně zaměřené na úspory v domácnostech nabízí třicetiprocentní slevu na zateplení domu či bytu. Podle zástupců společnosti se primárně nejedná o akci, prostřednictvím které by RWE chtělo získat nové zákazníky. Částka pohybující se okolo 45 milionů, kterou za kampaň hodlají plynaři utratit, má být investicí do budoucna.

„Kampaň, kterou spouštíme, navazuje na tu z minulého roku, kdy jsme provedli snímkování termokamerou u čtyř stovek zákazníků. Tehdy jsme zjistili, že jen ve dvou procentech byly domy zcela bez závad,“ říká ředitel komunikace RWE Martin Chalupský. Nejvíce se podle loňských měření z domů vytrácí teplo okny, o něco menší ztráty mají pak na svědomí dveře a nedostatečné zateplení omítky. Sérii reklam a inzerátů s mottem"Netopte pánubohu do oken" mají podle Chalupského kvůli tomu doprovodit třiatřicetiprocentní slevy na zateplení od dvou smluvních dodavatelů, a to společností Sulko a Dektrade.

Kampaň plynařů: sleva na zateplení



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Hlavní zprávy z Stavba