Residence Dalejka nabídne ideální bydlení rodinám s dětmi

Společnost STAVBY a.s. právě v těchto dnech dokončuje hrubou stavbu dvou bytových domů Residence Dalejka. Tento projekt je koncipován především pro bydlení rodin s dětmi, a proto nabízí řadu prostorných čtyřpokojových bytů. Residence Dalejka leží v bezprostředním sousedství nádherné přírody Prokopského údolí, zároveň má i velmi dobrou dopravní dostupnost do centra města.

Praha, 6. 10. 2008Stavba Residence Dalejka byla zahájena v květnu 2008 a celý projekt bude dokončen na podzim příštího roku. Dva bytové domy nabídnou celkem 94 bytových jednotek v paletě od jednopokojových až po čtyřpokojové a 85 garážových stání. „Při přípravě projektu jsme vycházeli z neustále rostoucího zájmu o pohodlné bydlení rodin s dětmi. Tomu je podřízeno jak vlastní řešení stavby, tak lokalita, kterou jsme pro ni zvolili,“ uvedl člen představenstva společnosti STAVBY a.s. Šándor Végh.

Residence Dalejka nabízí vedle standardních malometrážních bytů také řadu prostorných bytů 4+kk, které jsou pro bydlení rodin s dětmi ideální. Všechny byty 4+kk jsou navrženy tak, že obývací pokoj s balkonem nebo terasou a hlavní ložnice jsou orientovány na jih či jihozápad s výhledem do Prokopského údolí. K bytům je možné zakoupit podzemní garážová stání a samozřejmostí jsou sklepní kóje. „Zajímavostí je ekologické vytápění obou budov prostřednictvím tepelných čerpadel, což orientaci na přírodu jenom podtrhuje. V obytném komplexu navíc bude pro maminky s dětmi vybudováno dětské hřiště,“ dodal Šándor Végh.

Residence je rovněž dobře napojena na pražskou infrastrukturu, především na metro trasy B nebo Pražský okruh. V blízkém okolí stojí hned dvě velká nákupní centra, dostatek mateřských i základních škol a nedaleko je i ruzyňské letiště. Z celkem 94 bytů Residence Dalejka je již nyní prodáno plných 41. Zájemci o koupi bytu mohou samozřejmě využít výhodného hypotéčního financování, připraveného speciálně pro tento projekt. Sami také mohou kontrolovat postup stavby, a to  prostřednictvím webové kamery, který lze najít na webových stránkách společnosti STAVBY a.s. v sekci realizovaných projektů.

 

Residence Dalejka – základní údaje

Termín zahájení: květen 2008

Termín dokončení: podzim 2009

Dispozice: 94 bytových jednotek (od 1+kk po 4+kk), 85 garážových stání

Developer: STAVBY a.s.

Prodejce bytů: FinReal Service, a. s.

Financující banka: Volksbank CZ, a.s.

Internet: www.residencedalejka.cz

Webová kamera: http://www.stavbyas.cz/realizujeme/detail/residence-dalejka-bytove-domy/



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Nové bydlení