Wienerberger získal GRAND PRIX a TOP EXPO

Letošní mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH 2008, který proběhl na konci září v Praze – Letňanech,  se nesl pro společnost Wienerberger ve znamení úspěchů. Dokladem toho je zisk dvou vysokých ocenění. V soutěži o nejlepší výrobek, technologii či exponát veletrhu získala firma s  technologií zdění POROTHERM DRYFIX.SYSTEM cenu GRAND PRIX FOR ARCH 2008. Spolu s tím si také odnesla cenu TOP EXPO za nejzdařilejší expozici veletrhu.

 

 „Obou ocenění si velmi vážíme,“ říká vedoucí marketingu společnosti Wienerberger ing. Richard Slavík. „Kromě informací od samotných stavebníků pro nás cena GRAND PRIX FOR ARCH 2008 znamená nesporný důkaz o kvalitě a především atraktivitě našich výrobků.“

 

POROTHERM DRYFIX.SYSTEM představuje speciální technologii zdění, při níž se nepoužívá malta. Cihly se pokládají do speciální PUR-pěny, kterou stavebníci obdrží zdarma v odpovídajícím množství při nákupu broušených cihel  POROTHERM CB DF.

 

Technologie POROTHERM DRYFIX.SYSTEM představuje systém speciálního zdění, při němž se nepřenáší z pojiva do zdiva žádná vlhkost. Po dokončení stavby mohou ihned následovat další práce.

 

Při výstavbě technologií POROTHERM DRYFIX.SYSTEM není zpočátku potřeba elektřina ani přívod vody. Dózu s pěnou stačí jen dobře protřepat a našroubovat na aplikační pistoli. Zdít je možné až do teploty -5 °C. Cihly POROTHERM CB DF lze využít pro všechny typy zděných staveb.

 

Více informací naleznete na www.porotherm.cz.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy