Komfortní vysoušeč ručníků Planus: teplé a suché ručníky v koupelně v kteroukoliv denní dobu

Ať už jste se právě vysprchovali nebo vykoupali, ať už jste právě cvičili nebo jste se pod sprchou jen osvěžili – suché a příjemné teplé ručníky jsou známkou pravého komfortu jak v koupelně, tak na toaletě.  Planus je novátorský vysoušeč ručníků, vyvinutý firmou Villeroy & Boch ve spolupráci s firmou Zehnder, proslulou svou specializací na vytápěcí a výhřevná zařízení. Planus je vybaven střízlivým a svěžím designem, který zaujme stejně tak jako jeho vysoká užitkovost a komfort s ním spojený. Jak sám název napovídá, Planus je extrémně plochý a elegantní, vejde se snadno vedle umyvadla na místo tradičního držáku na ručníky, přičemž se postará o to, aby naše ručníky byly suché a teplé po celý rok za neuvěřitelně nízké náklady a velmi krátkou vyhřívací dobu méně než pěti minut bez ručníku a maximálně patnácti minut s ručníkem. Jeho tepelný výkon je 250 Wattů a ručník je tedy stále nahřátý na příjemných 30°C.   

Planus má rozměry 73 x 41 a byl vyvinut zejména na vysoušení a ohřev koupelnových ručníků, přičemž může být s dokonalým úspěchem použit i pro menší ručníky. Díky kompaktnímu sklápěcímu mechanismu může být rovněž sklopen ke zdi v době, kdy není zrovna používán.

Planus je vyroben z vysoce kvalitních materiálů a je k dostání ve čtyřech povrchových úpravách: matná bílá, lávová a eloxovaný hliník, a to buď se sítotiskem, nebo bez něj.

 

Ceny k doptání u prodejců Villeroy & Boch -  House of  V&B Concept:

např. koupelnová studia SYKORA HOME, PTÁČEK, KREINER EXKLUSIV.

Snadné čištění a instalace – vysoká bezpečnost a komfort

Planus se čistí a instaluje velmi snadno. Jelikož může být po doručení okamžitě připojen k elektrické síti, může jím být dodatečně koupelna vybavena bez jakéhokoliv problému, ať už se jedná např. o domácí koupelnu, či koupelnu hotelovou. Planus rovněž zaujme svojí impozantní technologií. Je vybaven speciálním systémem, který brání přehřátí a zajišťuje tak vysokou bezpečnost před nebezpečím požáru. Díky funkci časového spínače (1.5hod) není třeba, aby bylo zařízení neustále zapnuto.     

  

Planus tvoří dokonalý doplňek k podlahovému vytápění a vyhoví jakémukoliv životnímu stylu. Nový vysoušeč ručníků Planus byl vyroben pro uživatele se smyslem pro design a moderní architekturu, kteří v koupelně vyžadují skutečný komfort. Planus rovněž nabízí zajímavé možnosti architektům, designerům interiérů a projektantům, neboť razí novou cestu novým, atraktivním kostrukčním návrhům s vysokou užitnou hodnotou, např. pro zažízení prostor hotelových koupelen a “wellness” studií. Tento produkt firmy Villeroy & Boch, vzniklý ve spolupráci s firmou Zehnder nabízí instalatérům a dealerům novátorský výrobek se silným důrazem na design, jenž může být představen díky své velké oblibě u zákazníků a který se jistě stane zákaznickým hitem.

 

  

www.villeroy-boch.com



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna