Nový ředitel marketingu a PR společnosti Thermoil

Česká energetická společnost Thermoil  se v průběhu roku 2008 rozhodla výrazně posílit své marketingové a PR aktivity, a proto funkci ředitele marketingu a PR převzal stávající jednatel a zakladatel společnosti Thermoil Richard Richtermoc.

 

Již od počátku roku 2008 věnuje část svých pracovních aktivit přípravě marketingových a PR strategií a vedení některých menších testovacích marketingových projektů, které by ukázaly správný směr, jak spotřebitelům v ČR poskytovat spolehlivé a ucelené informace o možnostech vytápění topnými oleji. V nové funkci chce okolo sebe shromáždit tým specialistů, kteří mu pomohou realizovat lokální i celostátní marketingové a PR projekty, které budou součástí zvolené marketingové strategie.

 

Richard Richtermoc je považován za uznávaného odborníka v oblasti energií a paliv. Před svým působením v Thermoilu byl společníkem a jednatelem úspěšné firmy zaměřené na velkoobchod s pohonnými hmotami a provozem čerpacích stanic. Od roku 1995 se cíleně věnuje energetice a vytápění domácností, podniků, administrativních a dalších budov a v neposlední řadě i temperaci zařízení stavenišť. Při řešení posledně jmenovaného spolupracoval i na stavbě O2 Arény v Praze nebo výrobního závodu automobilky Hyundai v Nošovicích. Denně studuje specializované zahraniční weby, odborné mezinárodní blogy a placené informační servisy zaměřené na trh paliv a energií a účastní se významných profesních konferencí u nás i v zahraničí. Je poradcem při návrhu a realizaci rozsáhlých energetických systémů a úspor energií, ale zajímá se zejména o ekonomické a ekologické vytápění domácností. Své znalosti v marketingu a PR získal dlouhodobým sledováním marketingových titulů a studiem úspěšnosti projektů propagace produktů a značek v českém i mezinárodním prostředí. Své znalosti dále doplňuje studiem na VŠEM (Vysoká škola ekonomika a managementu) v Praze. Hovoří plynně anglicky a německy (vysoká znalost slovem i písmem) a pasivně využívá ruštinu.

 

Richardu Richtermocovi je 37 let, ve volném čase se věnuje rodině a dvěma dětem, rád aktivně sportuje. Zajímá se o historii i možný budoucí vývoj vlivu státu a nadnárodních struktur na úkor osobní svobody jednotlivce.

 

O společnosti:

Thermoil je přední českou společností s celostátní působností v oblasti prodeje a distribuce topných olejů. Zajišťuje vytápění tisíců domácností a stovek podniků již téměř 15 let. Hlavním předmětem činnosti jsou dodávky a distribuce topného oleje extralehkého (TOEL) jako ekologického a ekonomického paliva a dodávky, montáže a rekonstrukce tepelných zdrojů a soustav pro vytápění domácností i průmyslových objektů. Thermoil zajišťuje také sezónní vytápění stavenišť a výstavních nebo průmyslových prostor a poradenský servis v oblasti vytápění, paliv, energií a energetických úspor.

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy