Nové varné desky Karma Design s dárkem:3M sadou na umývání

Praha, 13. ledna 2008 – Nahrazování starých varných desek moderními indukčními je trendem, který sleduje i česká společnost Karma. Na trh proto uvádí vestavnou desku KI-31 E, která stejně jako ostatní indukční desky šetří energii tím, že teplo převádí pouze do nádoby na desce a nenechává jej unikat kolem. Karma ale nezapomíná ani na ty, kdo upřednostňují klasické vaření na plynu. Pro ně přichází s novinkou v podobě plynové varné desky Karma Design KH-95 XL. Nyní navíc zákazníci ke každé zakoupené troubě nebo sklokeramické desce Karma Design dostanou houbičku a utěrku 3M z řady Scotch-Brite.

Kuchyňské spotřebiče patří v domácnosti k těm nejpoužívanějším. To ale znamená, že vyžadují také častou údržbu. Kuchyň zkrátka musí být čistá a hygienická, ovšem právě tato místnost je nejoblíbenějším místem pro různé mikroby, plísně a nečistoty. Například houbičky přijdou během použití do styku se zbytky jídla, vlhkem i teplem a to jsou přímo ideální podmínky pro to, aby se v nich bakterie zabydlely a v hojném počtu se množily dál. Proto je důležité vybírat si úklidové pomocníky z kvalitního materiálu. „Houbičky 3M z řady Scotch–Brite, které naši zákazníci dostanou jako dárek, jsou vyrobeny z celulózy. Celulóza je 100% přírodní, rychle vysychá a tím omezuje vznik nežádoucích bakterií. Je navíc odolnější, má vysoké absorpční vlastnosti a mnohem delší životnost než běžně používané materiály,“ vysvětluje Václav Bartoš ze společnosti Karma.

Indukční vestavná varná deska Karma Design KI-31 E

Výhody indukčních desek Karma Design spočívají zejména ve výrazné úspoře energie oproti jiným systémům výroby tepla ve varných deskách. Navíc jsou bezpečnější, nelze se o ně popálit a ani jídlo, které uteče, se na plotýnce nepřipálí a jde snadno otřít. Nová indukční deska Karma Design KI-31 E je vyrobena z černého skla a vepředu ozdobená ochrannou kovovou lištou. Díky unikátní povrchové úpravě na liště nezůstávají otisky prstů. Deska disponuje dvěma velkými a dvěma malými indukčními zónami o rozměrech 205 mm a 165 mm. Celkový výkon, který může velmi rychle dosáhnout až 6,4 kW, je regulovatelný na devíti úrovních. Deska se ovládá dotykovým senzorem, a pokud se v prostoru ovládání objeví kapalina či jiný předmět, zóny se automaticky vypnou.

Plynová varná deska pro samostatné zabudování Karma Design KH-95 XL

Samozřejmostí každé plynové desky Karma Design je nerezové provedení, elektronické zapalování a pojistka pro uzavření plamene. Výjimkou není ani plynová varná deska Karma Design KH-95 XL, která má vlastní ovládací prvky a elektronické zapalování v každém knoflíku zvlášť. Je vybavena třemi klasickými a jedním trojitým turbo hořákem. Tři masivní litinové mřížky je možné umývat v myčce nádobí. Deska je určena pro samostatné zabudování, proto se hodí i přiložená sada potřebného materiálu. Deska je primárně určena pro použití zemního plynu, je však možné přestavět ji na propan-butanovou verzi.

 

O společnosti Karma Český Brod a. s.
Společnost Karma je největším výrobcem konvekčních plynových kamen v České republice. Pokračuje tak ve své tradici započaté již v roce 1910. V červnu 2006 koupila Karma německou značku topidel Gamat - značku známou jako „vafky“. Karma vyrábí vedle ucelené řady kamen také spotřebiče pro ohřev užitkové vody, klimatizační jednotky a pod značkou Karma Design vestavné kuchyňské spotřebiče (myčky nádobí, varné desky, vestavné trouby, vestavné a kombinované sporáky, odsavače par, mikrovlnné trouby). Všechny spotřebiče mají vysokou technologickou a kvalitativní úroveň. Posláním společnosti je spokojenost zákazníků a kontinuální inovaci výrobků. Karma Český Brod je také významným exportérem svých výrobků na zahraniční trhy. Společnost dnes zaměstnává zhruba 170 zaměstnanců.

www.karma-as.cz

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy