Seminář o obchodování, aneb trading v přímém přenosu (4.2.2009)

Workshop Live Real Trading od A až do Z

Informace o semináři

Workshop Live Real Trading od A až do Z – je velmi intenzivní a názorný výukový formát, který je vhodný od začátečníků až po pokročilejší obchodníky, jehož cílem je uvést vás do světa reálného obchodování jednoduchou, ale bezpečnou formou při pochopení a zvládnutí techniky řízení rizika a psychologie. Teprve na tomto základě pak budete skutečně schopni budovat svůj vlastní byznys jménem Trading.

Seminář Trading Strategie 2009

Během workshopu se podíváme na celý komplex potřeb k obchodování, včetně různých technik a návodů, vše bez jakýchkoliv složitých pouček a definicí, pouze praktické kroky, které je nutné udělat, abyste měli šanci se stát skutečnými profitními obchodníky a zároveň vás to nestálo veškerý kapitál už na počátku.

Výklad bude probíhat přímo na vlastních ziskových strategiích u kterých zde uvádíme výsledky za rok 2008 na jeden kontrakt:

Samozřejmostí je podrobné vysvětlení pravidel a také si je na tomto workshopu společně zobchodujeme na reálném USD účtu přímo na americké burze, abyste získali konkrétní představu, jak jejich obchodování probíhá v nezkreslené podobě.

více o semináři se dozvíte zde

 

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy