NOVÝ PROJEKT LUXUSNÍHO BYDLENÍ V PRAZE 4 - PODOLÍ

Developerská společnost CRESCON představuje svůj nový rezidenční projekt komorního luxusního bydlení. Bytový dům s 8 exkluzivními byty vyroste v atraktivní pražské čtvrti Podolí, v ulici Procházkova, jejíž jméno nese ve svém názvu – Procházkova 7.

 

Bytový dům je řešen jako solitérní objekt s 5 nadzemními podlažími, ve kterých je umístěno 8 bytových a 1 nebytová jednotka. V jednotlivých patrech jsou vždy umístěny 2 byty o velikostech 3+kk a 4+kk a rozměrech od 92,5 m2 až po 119,5 m2. Každý z těchto bytů disponuje prostornou terasou. V pátém ustupujícím podlaží se rozprostírá penthouse s velikou střešní terasou a krásným výhledem do okolí. Dům má také jedno podzemní podlaží, které bude využito pro parkování a sklepní kóje. 

Podolí považujeme za ideální městskou obytnou část, která nám umožní vybudovat luxusní, moderní a pohodlné bydlení s komplexní občanskou vybaveností v okolí. Jedná se o příjemnou čtvrť se starší vilovou a činžovní zástavbou, se kterou koresponduje i architektura našeho projektu. Poklidná atmosféra místa, a přitom výtečná dostupnost autem i MHD zajisté nadchne nové obyvatele,“ uvádí Jan Jerie, ředitel společnosti CRESCON. Projekt Procházkova 7 se nachází ve stejnojmenné ulici na západním svahu nad Podolskou vodárnou, nedaleko Náměstí Hrdinů se zastávkou metra linky C. Pěšky se dá snadno zajít na procházku na Vyšehrad či k Vltavě. V dosahu je též plavecký bazén v Podolí či cyklistické stezky, což přímo vybízí k aktivnímu využití volného času. Dobře dostupné jsou veškeré služby a obchody, které lidé ke spokojenému bydlení potřebují. Pošty, lékárny a lékaři, úřady, banky, mateřské i základní školy, restaurace i nákupní centra na Pankráci. 

K architektuře a výstavbě projektu Jerie říká: „Kromě atraktivní lokality se vždy soustředíme na kvalitní architekturu a špičkové řemeslné zpracování. Velmi dbáme na precizní technické provedení a kvalitu použitých materiálů. Materiály v tomto projektu budou nadstandardní a budou tak odpovídat exkluzivitě projektu.“ Architektonický návrh bytového domu je v souladu s okolní zástavbou a vychází z tradičního a ceněného funkcionalismu první republiky. Navržený dům představuje umírněný a elegantní styl s optimálním řešením prostoru. Výškové uspořádání respektuje okolní obytné budovy. Architektonické řešení připravil Ing. arch. Heidler z architektonické kanceláře VHE. 

Developerský projekt Procházkova 7 má v současné době pravomocné územní rozhodnutí a zpracovává se projektová dokumentace pro stavební povolení. Po jeho vydání bude vypsáno výběrové řízení na generálního dodavatele stavby a výstavba bude zahájena v posledním čtvrtletí letošního roku. Dokončení se plánuje na první čtvrtletí roku 2011. Prodej bytů byl právě spuštěn a zajišťuje ho sám developer pomocí vlastního obchodního oddělení.

 

www.crescon.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Nové bydlení