Nadstandardní koupelnová kultura vsazuje na trend černé barvy

Černá byla ve světě módy vždycky něčím zvláštním. Černá je zároveň výrazem exkluzivity, individuality a šlechetnosti. Černá je elegancí bez rizika a je nadčasovou v měnících se náladách módy. Není tak podivem, že podle jedné studie Colour Marketing Group (CMG) je barva černá vedle bílé i nadále naprostou trendovou barvou. Na základě tohoto trendu rozšiřuje firma Kaldewei, evropská jednička na trhu v oblasti koupelových a sprchových van ze smaltované oceli o síle 3,5 milimetrů, dále svou avantgardní řadu a prostorová řešení o krycí panely v černé barvě pro koupelové vany umístěné volně v prostoru.

 

Rozmanité kombinační možnosti v trendové černé barvě

Právě milovníci exkluzivních designů se při barevném ztvárnění své koupelny stále častěji rozhodují pro černou barvu. Je úplně jedno, jestli je tvarové vyjádření klasické, puristické, hravé či spíš extravagantní: černou je možno kombinovat s každým individuálním stylem. V závislosti na barevné kombinaci může být černá výrazem zdrženlivosti nebo zdůraznění a může tak určité prvky redukovat nebo je nápadnými kontrasty mimořádně zdůraznit. Přitom černá působí především v kombinaci s jemnými zaobleními elegantně a ušlechtile. To se působivě odráží u vany Ellipso Duo Oval, která může být zásluhou svého samonosného krycího panelu umístěna volně v prostoru. Těsně přiléhající panel zachycuje harmonicky plynulé kontury vany Ellipso Duo Oval a zahaluje tuto koupelovou vanu ze smaltované oceli Kaldewei, jako by byl její druhou kůží. Tím se oválný vnější tvar vany stává ještě výraznějším. V Ellipso Duo Oval s rozměry 190 x 100 centimetrů a s dvěma protilehlými zádovými sklony s měkce vytvarovanými úseky v oblasti ramen je možno perfektně relaxovat – o samotě nebo společně s partnerem.

 

Rozmanitá nabídka van Kaldewei umístitelných volně v prostoru s černými krycími panely

Kdo si cení neobyčejných věcí a chce poskytnout prostor něčemu mimořádnému, najde u Kaldewei vždycky vhodné řešení. Vedle Ellipso Duo Oval nabízí Kaldewei také pro další exkluzivní modely van krycí panely v barvě černé: puristická obdélníková vana Conoduo tím může být vybavena stejně jako vany oválné Mega Duo Oval, Centro Duo Oval a Vaio Duo Oval. Všechny modely jsou ze smaltované oceli Kaldewei o síle 3,5 milimetrů a na přání jsou k dostání se zušlechtěným povrchem Perl-Effekt s malými nároky na péči. Jak na vanu tak i na perličkový efekt poskytuje firma Kaldewei 30-letou záruku.

 

více  na www.kaldewei.com

zdroj: Franz Kaldewei GmbH & Co. KG



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna