Zlatý ornament pro koupelové a sprchové vany firmy Kaldewei

Bohatství a luxus demonstruje jedna životní forma v naší společnosti, která se pro své exkluzivní znaky pozvedává nad běžným životem a často se prezentuje jako symbol úspěchu. Žádný jiný materiál nereprezentuje tyto pojmy tak důsledně jako zlato. Kaldewei, evropská jednička na trhu v oblasti koupelových a sprchových van ze smaltované oceli o síle 3,5 milimetrů, podtrhuje neobvyklými zlatými ornamenty opět svou inovační sílu a přináší jedinečný lesk tohoto drahého materiálu do nadstandardních koupelen.

 

Zlatý ornament se 24 karáty zaručuje bohatství v luxusní koupelně

 

Na přání zákazníka je možno opatřit koupelové a sprchové vany Kaldewei individuálním ornamentem z 24-karátového zlatého povlaku. 24 karátů označuje vyjímečně čisté jemné zlato s obsahem zlata 99,9% – hovoří se také o „999-kovém zlatě“. Zlatý ornament se u firmy Kaldewei nanáší na smaltovaný povrch koupelových nebo sprchových van a následně je napevno vpálen. Spojením se smaltem je zajištěno to, že se tento vysoce hodnotný povrch neopotřebuje a neuvolní. Přitom zůstávají natrvalo zachovány dobré vlastnosti, jako je například trvalost, hygiena a nenáročná péče.

 

S novým zlatým ornamentem oslovuje firma Kaldewei skupinu zákazníků, pro které je důležité obzvláště luxusní a individuální ztvárnění koupelen. K nim patří především také hotely pětihvězdičkové kategorie.

 

 

Pramen: Franz Kaldewei GmbH & Co. KG.

www.kaldewei.com

 

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna