Úspěšné umyvadlo rozvinuto do celé kolekce –Memento nyní k dostání se stejným WC a bidetem

"Dokonalý minimalistický design" – neuplynuly ani tři roky od doby, co Villeroy & Boch použil tento slogan pro zavedení puristických umyvadel Memento. Inspirovaná nadčasovým designem Bauhausu, tato minimalistická obdélníková umyvadla, která jsou dodávána v čistě bílé, moderní lesklé černé nebo s exkluzivním zdobením New Glory a New Glory Platinum, zaujmou zákazníky orientované na design, kteří si přejí vytvořit čisté a individuální prvky v prostředí, ve kterém žijí.

Memento se vyznačuje velmi upraveným designem: čistý a jednoduchý minimalistický obdélníkový tvar je výrazem perfektního designu. Umně kombinuje funkčnost a racionalitu, straní se povrchnosti a zaměřuje se pouze na to, co je důležité a podstatné.

Neo-barokní zdobení New Glory, které je pevně zakotveno v tradici květinových motivů umisťuje designově zaměřenou keramiku do nového stylistického kontextu. Design Memento s rovnými liniemi je ladně kombinován s delikátním zdobení tón v tónu. Memento New Glory je proto ideální pro elegantní vybavení, inspirované historickými modely, které zobrazují přepychovou nádheru minulých časů. Zdobení New Glory je dodáváno s matným květinovým motivem v bílé na bílém lesklém pozadí, nebo alternativně se skvostným platinovým zdobením na bílé keramice.

 

Nová umyvadla a skleněné konzoly

Díky obrovskému úspěchu prémiové edice umyvadel nyní Villeroy & Boch rozšiřuje Memento a uvádí nové 100 cm umyvadlo a umyvadlo na ruce. Memento se nyní skládá z umyvadel v pěti různých velikostech, a to v 50 cm, 60 cm, 80 cm, 100 cm a 120 cm, stejně tak jako 26 x 40 cm umyvadlo na ruce; všechny jsou nabízeny v bílé, lesklé černé barvě a s dvěma verzemi zdobení New Glory a New Glory Platinum. Nová vysoce kvalitní skleněná konzola je k dostání v mnoha různých velikostech. Memento tudíž nabízí vhodné řešení umyvadla pro jakékoliv scénáře místností a požadavky na vybavení.

 

Nové WC a bidet pro zakončení koupelnové kolekce

A také více – Memento je nyní kompletní kolekcí jako takovou. WC a bidet, obě k montáži na stěnu, byly vyvinuty v designu Memento: moderní, ale přesto nadčasové, čisté a minimalistické. Nové WC a bidet, které jsou nabízeny v bílé, lesklé a černé barvě a se zdobením tón v tónu doplňují distingovaný vzhled – upravený, strohý a hranatý – a zakončují koupelnu Memento, charakterizovanou jasným zaměřením pozornosti na design. WC je standardně dodáváno s inovačním a skrytým systémem připevnění SupraFix. To výrazným způsobem zjednodušuje proces instalace a také vytváří jednotný a stejnorodý koupelnový design.

Nábytek Memento se pyšní dýhou z pravého vzácného dřeva amazakoue a s lakovaným povrchem v hedvábném matu nebo luxusním černém lesku. Řada zahrnuje pět odkládacích jednotek s výklopnými prvky a šuplíky, vrchní desky pro umyvadlo v různých šířkách, ladící držáky ručníků a různé varianty zrcadel s nebo bez světel s možností skleněné poličky a elektrické zásuvky. Vysoká skříňka s dvěma dvířky a dvěma šuplíky, policová jednotka s třemi dřevěnými policemi a jednotka na kolečkách s praktickým držákem ručníků zakončují tento nábytkový program. Obzvláště geniálními prvky jsou bezúchytkové výklopné prvky a šuplíky, které reagují i na jemný dotyk. Pro jejich otevření je zapotřebí pouze malého šťouchnutí.

Navíc mohou být tato umyvadla Memento pro montáž na povrchu ve velikostech 50 cm a 60 cm kombinovány s flexibilní kolekcí koupelnového nábytku Shape, která nabízí široký výběr modelů a barev. Vhodné kohoutkové baterie si můžete vybrat z řady Cult. Kohoutkové baterie Square – obzvláště pak exkluzivní verze Square s úchytkami vyrobenými z pravého křišťálu Swarovski – také velmi dobře ladí se zdobenými umyvadly Memento New Glory. Extravagantní, designově orientovaná koupelna může být ještě dále optimalizována vanovým a Walk-In sprchovým řešením z wellness kolekce Squaro se svým designem rovných linií, který perfektně ladí s Mementem.

Kolekce Memento se zalíbí sebevědomým lidem, kteří se soustředí na to podstatné v designovém a koupelnovém vybavení. Memento: ztělesnění důsledně puristického koupelnového designu.

 

www.villeroy-boch.com



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna