Prémiová kolekce La Belle: cesta k moderní interpretaci klasiků předchozích ér

Jedním slovem KRÁSNÁ - taková je nejnovější delikátně ženská kolekce sanitární keramiky a nábytku La Belle od firmy Villeroy & Boch. Kolekce vyhledává prvky stylu romantické éry, jako jsou například oblé ornamenty a výhonky růžových poupat „La Rose“, a interpretuje je soudobým způsobem, který vede k avantgardnímu designu, který je smyslný a hravý, ale zároveň čistý a moderní. La Belle, vyjadřuje prestiž stejně tak jako exkluzivní vkus, který odráží sebevědomý smysl pro styl. Díky luxusnímu pojetí a výrazným barvám se kolekce pohybuje na pomezí koupelny a dámského budoáru.

 

La Belle je nápaditá kolekce, která zdůrazňuje přechod mezi pohádkovou romantikou a moderním pojetím světa koupelen. Ucelená kolekce se skládá z umyvadlových variací, WC a bidetů, monumentálních van, koupelnového nábytku a kohoutkových baterií, které byly vyvinuty s důrazem na maximální sladění stylu při zařizování koupelny. Nábytek a kohoutkové baterie jsou k dostání bez i s ozdobami, záleží tedy čistě na vkusu zákazníka, jakou tvář svému vodnímu království vytvoří.

 

Hra s krásnými tvary

Výstavním kusem kolekce La Belle je beze sporu masivní a přesto na pohled křehká duo vana, která díky netradičnímu tvaru a hlavně své velikosti (1800x800mm) zaručuje maximální požitek z koupele.  Je vyrobena z exkluzivního materiálu Quaryl® a je dodávána jako samostatně stojící verze s panelem vyrobeným ze stejného materiálu Quaryl® nebo také ve vestavné verzi. Jedná se o revoluční patentovaný materiál, který v sobě spojuje výhody akrylu a křemičitého písku. Protismykové vlastnosti, jeho odolnost vůči odření a otlučení, stejně jako jeho charakteristická kvalita a dlouhotrvající lesk ještě zvyšují jeho užitkovou hodnotu. Vestavná vana může být doplněna vířivkové systémy Whisper nebo Fitness, včetně patentovaného systému neviditelných trysek  Invisible Jets, které vyjedou ze stěn a dna vany pouze při spuštění systému, jinak zůstávají zcela skryty (varianta chrom, champagn, bílá).  

 

Plochá umyvadla s neviditelným keramickým výpustním ventilem mají neobvykle rovné linie a propůjčují tak nevšední vzhled mycí ploše – hravý, ale přesto čistý. Umyvadla určená k montáži na desku jsou dodávána ve velikostech 100, 70 a 50 cm, stejně tak jako 85cm umyvadlo montované na povrch. Všechny keramické prvky kolekce La Belle mají snadno se udržující CeramicPlus povrch. Navíc je závěsné

 

WC je dodáváno s inovačním a skrytým systémem pro připevnění SupraFix, který výrazně zjednodušuje jeho instalaci, kterou jediný člověk zvládne během několika minut.

 

Budoár pro zámeckou paní

Nádherná kolekce nábytku La Belle firmy Villeroy & Boch byla navržena ve stylu dámských budoárů a jen vzdáleně připomíná klasické vybavení koupelen.  Při jejím navrhování designéři konečně mysleli na to, co žena skutečně potřebuje J. Kromě různých závěsných a umyvadlových skříněk program netradičně zahrnuje stylový toaletní stolek s lampou a šuplíkem a speciální stoličkou, na výběr jsou pak dokonce tři různá zrcadla s integrovaným světelným rámečkem. Rovnoměrné bílé osvětlení připomíná intenzivní denní světlo, které vás nenechá odejít dokonale upravenou. Vše může být na přání dodáváno také se zdobením La Rose ve formě květinových dekorací. Ručně malovaný nábytkový program je dodáván ve dvou barvách s lesklou bílá a lesklou malinovou glazurou. Teplý malinový tón podtrhuje exkluzivní charakter celkového designu. Interiér skříněk a šuplíků je vykládán vínovým sametem a skleněné poličky jsou zkrášleny decentním květinovým motivem. Na první pohled zaujme jedinečná umyvadlová jednotka na vysokých nožičkách, která připomíná elegantní stolek a podtrhuje tak ženský vzhled koupelny, zatímco různé varianty úložných skříněk s vyklápěcími prvky zdůrazňují moderní stránku kolekce. K dispozici je i sladěná vysoká skříň a různé závěsné skříňky pod umyvadlo, které jsou vybaveny velmi praktickou posuvnou přihrádkou v šuplíku a nedocenitelnými krabičkami na doplňky.

 

Exkluzivní kohoutkové baterie a doplňky kolekce LaFleur

Nová široká řada elegantních kohoutkových baterií a doplňků LaFleur  byla vyvinuta pro perfektní sladění s novou koupelnovou kolekcí La Belle od Villeroy & Boch. Položky kolekce LaFleur zahrnují pět různých kohoutkových baterií pro umyvadla, některé z nich s výzdobou, širokou nabídku kohoutkových baterií, sprchových mísičů a ventilů pro sprchy a vany včetně vysoké stojánkové baterie pro volně stojící model, stejně tak jako kohoutky určené pro bidety. Jsou dodávány v kvalitní povrchové úpravě chrom nebo šampaňské – teplé, jasně zlaté barvě, některé z nich s také s výzdobou, která propůjčuje mycí oblasti obzvláště jemný a něžný půvab. Navíc je k dispozici široká řada zdobených či hladkých doplňků sahající od držáků na ručníky a toaletní papír, držáky pohárků s ladícími pohárky, po misky a dávkovače na mýdlo.

 

Prémiový design kolekce La Belle vyčaroval romantický pohádkový svět, pomáhající vám relaxovat a zklidnit se a nabízí veškerý komfort moderního koupelnového vybavení. Ti, kteří velký význam přikládají kvalitě a hledají atraktivní design, který vyzařuje potěšení, luxus a exkluzivitu, budou La Belle jednoduše milovat. A to proto, že La Belle je nadčasová, nápaditá a unikátní.

 

www.villeroy-boch.com



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna