Nový život do 2 týdnů

Žijeme v době, která spěchá. Nervozita, únava a deprese plynoucí z takového životního tempa, mnohým z nás komplikuje existenci. Abychom jim nebyli vydáni na pospas, musíme se naučit „vypnout“ a relaxovat. Příjemná koupel s hydromasáží, která nás zbaví celodenní psychické zátěže, je znamenitým řešením. Miliony lehounkých bublinek nás katapultují do nekonečného vesmíru harmonie a pohody. Změňte svůj život do 2 týdnů - značka Gustavsberg (firma Vagnerplast) nabízí dvě řady hydromasážních van: Easy a tichý systém Sparkling s dodací lhůtou do 14 dnů. Vany Gustavsberg i ostatní výrobky této značky můžete zakoupit v síti 150 partnerských prodejen po celé ČR i na Slovensku (např. Siko koupelny, Ptáček koupelny, Marketis…). Není důvod čekat.

 

Řešení pro každého

Vyberte si ze široké nabídky systémů s vodními (Hydro) a vzduchovými (Air) tryskami, které se dají i kombinovat dohromady. Lze je ovládat klasickým pneumatickým přepínačem nebo pohodlným elektronickým ovládáním. Pneumatický umí regulovat intenzitu masáže, elektronický kromě toho umí jednotlivé cykly načasovat, automaticky přepínat a sám hlídá hladinu vody. Nechejte techniku pracovat za vás a soustřeďte se jen a jen na své tělo a krásné myšlenky.

 

Sparkling Electro – nejtišší rozkoš na trhu

Chcete si dopřát kvalitní vodní masáž a zároveň dokonale tichou relaxaci ve vaně plné jemných, šumících bublinek? Podle laboratorního měření je Sparkling systém nejtišší na trhu, pracuje o 30 % tišeji než ostatní, plně spuštěný motor dosahuje úrovně hluku menší než zvuk puštěné vody. Z osmi trysek na dně vany vycházejí miliony bublinek, takže vám bude připadat, že se koupete v šampaňském. Trysky jsou opatřené samočisticím systémem – profouknou se teplým vzduchem, který vyžene zbylé kapky vody, aby rozvody byly čisté pro příští používání. Všechny systémy Sparkling jsou automaticky osazeny podvodním halogenovým osvětlením.

Vyberte si systém Sparkling Air, Sparkling Hydro nebo Combi.

  

Easy systém  - pro dobití energie a regeneraci svalů

Pneumatické (Hydro, Air nebo Combi); Elektronické (Hydro, Air nebo Combi)

Zbaví vás stresu, nabijí energií, uvolní zablokované svaly. Vany jsou vždy opatřeny speciálním nasávacím košem. Pro dokonalou masáž jsou základní trysky na dně a na bocích vany doplněny mikrotryskami na záda a nohy. Jejich ovládání je velmi snadné. Pokud se pro tuto řadu s elektronickým ovládáním rozhodnete, nainstalujeme vám ji zdarma. 

 

Tip:  Čisté rozvody vody u hydromasážních van

 

Všechny masážní systémy Gustavsberg jsou konstruovány tak, aby po použití voda z rozvodů samospádem vytekla. Po koupeli se sepne automatické vysoušení proudem teplého vzduchu u elektronicky ovládaných vzduchových systémů. Pro dokonalou hygienu a čistotu doporučeme jednou měsíčně napustit vanu vodou s Vitapurem pro odstranění zbytků mýdla a vodního kamene. Můžete objednat u svého prodejce nebo na www.gustavsberg.cz v části „E-shop“.

                      

Více informací naleznete na www.gustavsberg.cz 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna