Projekt Modřanský Háj získal stavební povolení

Praha | 9. července 2009 - Projekt společnosti QPG bude zahájen v srpnu 2009

Přední realitní a investiční společnost Quinlan Private Golub (QPG) s potěšením oznamuje, že její rezidenční projekt Modřanský Háj získal stavební povolení a jeho výstavba bude zahájena v srpnu tohoto roku. Modřanský Háj je nový a výjimečný projekt, který nabízí široké spektrum bydlení: bytové domy, terasové domy, vilové domy a dvojvily. Projekt je situován v blízkosti lesa, který obyvatelům poskytne pocit, že žijí na venkově a přitom jen několik minut od centra města. K projektu rovněž náleží různé variace zahrad, balkónů, teras a parkovacích míst. První domy budou dokončeny v první polovině roku 2010.

QPG jmenovalo českou společnost GEMO Olomouc svým hlavním dodavatelem stavby. GEMO OLOMOUC s.r.o. se zaměřuje na kompletní realizaci stavebních projektů ve stavebním inženýrství tzn. na nové budovy a rekonstrukce rezidenčních, komunitních a průmyslových staveb zahrnujících rovněž infrastrukturu. QPG již se společností Gemo Olomouc spolupracovalo na projektech zahrnujících například kancelářsko-obchodní komplex Explora Business Centre v Praze 5. Společnost Gemo má také bohaté zkušeností s rezidenčními projekty, jako jsou například druhá a třetí fáze projektu Slunečný vršek se 357 bytovými jednotkami a  maloobchodními prostory, dále s rezidenčním projektem v Olomouci s 325 domy a také s rezidenčním komplexem Boloňská v Praze, který se skládá z 276 bytových jednotek. Modřanský Háj nabídne celkem 600 bytových jednotek a celková investice do projektu činí 2,84 miliardy korun.

„S potěšením oznamuji, že jsme získali všechna povolení a tudíž se můžeme posunout do další fáze projektu Modřanský Háj. Tento projekt vzbudil mnoho zájmu mezi veřejností a v současné době máme již 15 rezervací, což ukazuje, že si je veřejnost jista kvalitou našeho projektu, designem a rovněž technickými podmínkami našich bytových jednotek a domů. V současném ekonomickém klimatu je velmi pozitivní být v takovéto pozici. Jsme velmi rádi, že spolupracujeme právě s GEMO OLOMOUC s.r.o., která je renomovanou a zkušenou stavební společností.“ říká Stephen Haigh, ředitel společnosti Quinlan Private Golub pro Českou republiku.

Prodejní centrum Quinlan Private Golub

Společnost QPG má v současné době prodejní centrum rezidenčních projektů v pasáži Černá růže v centru Prahy. Prodejní centrum poskytuje potencionálním kupujícím možnost osobně si o projektu pohovořit s prodejním týmem a zároveň si např. zařídit hypotéku přímo na místě, díky spolupráci QPG s Hyposervisem. Nově je rovněž nabízeno jako bonus ze strany developera pojištění hypoték pro případ neschopnosti splácení z důvodu ztráty zaměstnání. Toto je velmi důležité na současném trhu, kdy někteří lidé se zdráhají pořídit si nemovitost z obavy o ztrátu zaměstnání.

„Prodejní centrum je založeno na konceptu vše pod jednou střechou. Zákazníci si budou moci vybrat z nabídky bytů, domů a interiérových designů a také si promluvit o hypotéčních a pojišťovacích možnostech na jednom místě. Tento fakt ušetří zákazníkům čas a námahu, protože nebudou muset na různých místech pátrat po příslušných interiérových designech nebo hypotéčním úvěru, všechno toto je pro ně připraveno v našem prodejním centru a poskytnuté rady jsou zcela zdarma.“ říká Mgr. Lenka Tučková, manažerka marketingu a prodeje společnosti Quinlan Private Golub.

Prodejní centrum je součástí péče o zákazníky QPG, kterou společnost považuje za prioritu své strategie pro český rezidenční trh. Prodejní centrum je otevřeno každý pracovní den od 10h do 18h či dle dohody. Prvním projektem v prodejním centru v pasáži Černá růže je Modřanský Háj v Praze 12 v Modřanech. Quinlan Private Golub v České republice disponuje 200h pozemků určených na výstavbu rezidenčních projektů, které budou postupně představovány veřejnosti. Mezi hlavní konkurenční výhody projektů patří jedinečná lokalita, vybudování infrastruktury, bohatá občanská vybavenost, koncept nízkopodlažních domů a flexibilní dispozice bytů a domů s důrazem na úložný prostor, garážové stání, výběr ze zahrad, teras či balkónů a maximální péče o zákazníka.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Reality