3 + 1 krok k dokonalé koupelně

1. KROK - NEŽ ZAČNETE

Na začátku je dobré udělat si představu, co všechno chcete ve Vaší nové koupelně mít. Pokud jste mladí nebo ve středním věku, bude spíše zaležet pouze na tom, zda preferujete sprchování nebo koupání. Pro starší lidi je ale určitě pohodlnější pořídit si sprchový kout, ze kterého se jim bude lépe vystupovat než z vany. Maminky s malými dětmi i děti samy zase ocení cákání ve vaně!

 

2. KROK - INSPIRACE

Tak, aby se Vám ve Vaší koupelně líbilo, záleží na správné volbě. V dnešní době je na trhu spousta možností kde načerpat inspiraci – katalogy, výstavy, vzorkovny, koupelnová studia. Vám rádi poradí!

 

3. KROK - ZA KOLIK?

I když možností je nespočet, pohybují se v různých cenových relacích. Proto než začnete, je dobré vědět kolik budete chtít do rekonstrukce koupelny investovat. Nezapomínejte, že většina z nás buduje nebo rekonstruuje koupelnu max.2x – 3x za život. Proto by měla být kvalitní a nadčasová. V současné době je třeba počítat s celkovými výdaji začínajícími na cca 100 000,- . Investovaná částka se může lišit podle výběru obkladů a vybavení koupelny a toalety.

 

4. KROK – ZA JAK DLOUHO?

Nemusíte se bát měsíců stavebních úprav a nepořádku. Bůh stvořil Zemi za 6+1 den, Vám bude od bourání po zařizování stačit 8 dní. 9tý a každý další den se můžete svou novou koupelnou kochat a hlavně si ji dosyta užívat.

 

KDY ZAČÍT?

 

S rekonstrukcí dlouho neotálejte, léto a časný podzim je ideální doba, zvláště pokud Vás čeká i výměna a přestavba topení., vody a kanalizace. 

 

MALÁ KOUPELNA – KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ

 

Každá koupelna je velká výzva,“ říká Věra Raymanová, vedoucí koupelnového studia Kreiner Exklusive v Kladně. Není snadné shánět řemeslníky, realizovat návštěvy u různých prodejců a vybírat z nepřeberného množství výrobků. „Zákazníci jsou překvapeni zejména širokou nabídkou výrobků pro atypické nebo malé koupelny, samozřejmě nemohou znát novinky a možnosti, které firmy chrlí každý rok. Od toho jsme tu my, abychom jim pomohli najít optimální řešení.“  V dobrém koupelnovém studiu Vám nejen ZDARMA poradí s výběrem materiálu a zařízení, ale většinou také ZDARMA vytvoří 3D grafický návrh a cenovou kalkulaci. Navíc se můžete nechat přímo na místě INSPIROVAT v desítkách výstavních kójí.

 

 www.gustavsberg.cz

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna