Zahájení výstavby Modřanského Háje akcelerovalo prodej

Přes 40% nárůst prodeje bytů v průběhu září

Přední realitní a investiční společnost Quinlan Private Golub (QPG) zahájila výstavbu svého revolučního rezidenčního projektu Modřanský Háj v Praze 12 v srpnu tohoto roku, výstavba zaznamenala okamžitý dopad na nárůst prodeje bytů. Společnost QPG od srpna prodala sedm bytových jednotek, zájem potenciálních kupujících se výrazně zvyšuje.  

„V průběhu posledních týdnů vidíme velký posun v postoji kupujících, je to zejména díky zahájení výstavby a narůstajícímu, i když opatrnému optimismu v rezidenčním sektoru. Klíčovým faktorem pro většinu zákazníků je jistota, že projekt bude realizován dle časového harmonogramu a dále kvalita projektu, zejména pokud jde o design a lokalitu. Quinlan Private Golub také nabízí celou řadu bonusů, jako je např. pojištění hypotéky, máme rovněž vysoce profesionální prodejní tým, který ke každému zákazníkovi přistupuje individuálně, ať už jde o finanční podmínky či případné interiérové změny. V první polovině tohoto roku byl trh spíše rigidní a ospalý, ale nyní s potěšením oznamujeme sedm dalších prodejů za poslední týdny, s tím, že celkový počet prodaných bytů dosahuje 22. Toto jsou výborné signály pro celý realitní sektor,” říká Stephen Haigh, ředitel QPG pro Českou republiku.

Modřanský Háj představuje nový koncept bydlení na českém trhu, je charakteristický svou flexibilitou dispozic a širokou nabídkou bytů a domů, jedinečnou lokalitou v blízkosti lesa Modřanská rokle-Cholupice a důrazem na zahrady, balkony, terasy, parkovací místa, úložný prostor a oddělení technických zařízení od obytného prostoru. Výstavba první fáze Mořanského Háje, která čítá 122 jednotek, byla zahájena v srpnu 2009, první byty budou dokončeny v létě 2010. Základní ceny bytů a domů začínají na 55 000 za m2 (včetně DPH). Zájemci o nové bydlení se mohou veškeré informace o projektu dozvědět v prodejním centru QPG v nákupní pasáži Černá růže v ulici Na Příkopě v Praze 1.
 
www.modranskyhaj.cz

Quinlan Private Golub
Quinlan Private Golub patří mezi přední developery v oblasti nemovitostí ve střední a východní Evropě a je součástí Quinlan Private, mezinárodní realitní investiční společnosti se sídlem v Irsku. Quinlan Private Golub poskytuje veškeré poradenské a realizační služby v oblasti inicializace, řízení, financování, developmentu a správy nejrůznějších developerských projektů. Společnost má kanceláře v Praze, Varšavě, Bratislavě, Budapešti, Sofii, Bukurešti, Záhřebu a Vilniusu. Více informací naleznete na
www.quinlanprivategolub.com



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Reality