Boch(žské) lázně ve vašem domě!

NEKUPUJTE ZASTARALÉ VÍŘIVKY

 Jedny z prvních domácích vířivek SPA byly vybudovány už kolem roku 1960 a na stejném principu se fungují dodnes! Výběr sice vypadá na první pohled obrovský, téměř vždy se však jedná o stejnou zastaralou technologii v novém kabátě. Jeden výrobce dnes přidá dalších pět trysek, jiný použije silnější pumpu, zatímco třetí se rozhodne pro atraktivní barvu nebo větší filtr. Inovace ve světě SPA často vyvolává motto: „ rychlejší, vyšší, širší“, nicméně základním principem výrobců SPA van je vždy to samé: vyztužená akrylátová skořepina, provrtaná spoustou děr, ve kterých jsou silikonem zapuštěny trysky. Nekonečné potrubí vedené z čerpadel do trysek je omotáno kolem dokola vnějškem vířivky jako klubko hadů, kde voda chladne, ztrácí sílu a navíc může kdekoliv začít unikat. Pro efektní izolaci je celá vana vystříkána montážní pěnou, takže se k rozvodům v případě defektu jen těžko dostanete.  Jde to ovšem i jinak, technický vývoj se naštěstí nezastavil ani v oblasti domácího wellness a firma Villeroy&Boch nabízí zcela unikátní technologii 13 výměnných JetPaksTM sedaček s bezkonkurenčním filtračním a cirkulačním systémem bez zbytečných tepelných a tlakových ztrát.

  

LÁZEŇSKÝ BALÍČEK NA MÍRU

Spa Villeroy&Boch  ze série SP-Line a SR-Line umožňují každému zákazníkovi sestavit si vlastní lázně čistě podle individuálních potřeb. Začnete tím, že si vyberete sedátka, která odpovídají vaší výšce a velikosti postavy, potom následuje to hlavní – zvolíte si vyjímatelnou opěrku s tryskami pro každou sedačku, počet a velikost trysek i typ masážního systému. Různé trysky na záda, krk a ramena jsou vestavěny v těchto JetPaksTM a většina instalace je ukryta za nimi. Každá z 13 JetPaksTM  může být bez námahy přesunuta mezi jednotlivými sedátky nebo v budoucnu vyměněna za jemnější či výkonnější masáž, pokud vás po nějaké době omrzí J. Vaši domácí lázeň můžete měnit a vylepšovat tak často, jak si budete přát.

  

Vodotěsná, s extra výkonem a malou spotřebou

Technologie JetPakTM , tak jak byste od  Villeroy&Boch  očekávali, patří k nejmodernějším řadám lázní, co jsou na trhu k dispozici. Tato technologie je chráněna patenty a oproti jiným designům se pyšní významnými technickými i praktickými přednostmi.

90% trubek je umístěno uvnitř skořepiny vany v horké vodě, větší část instalace pak v zadní části samotných JetPack, samotná skořepina má oproti konkurenčním typům pouze 10% otvorů a spojů. S touto konstrukcí není třeba žádných dlouhých přívodních trubek, větvení a dělících ventilů, což minimalizuje ztrátu tlaku, což má za následek mnohem výkonnější trysky a minimální riziko úniku vody a tepelné ztráty.  Tento efekt byl také oceněn v kategorii těchto SPA nezávisle Kalifornskou Komisí Energie. Nepravděpodobnost poruchy je zřejmá, navíc má instalatér volný přístup k tryskám a instalaci a může většinu oprav/ úprav provést aniž by musel celou SPA vanu vypustit, pouhým vyjmutím opěrky.

  

PRO ČISTOTU A KRÁSU

Díky unikátnímu ozónovému filtračnímu a cirkulačnímu systému je voda v lázni čerstvá a čistá v kteroukoliv dobu. Spa ze série SP-Line a SR-Line Villeroy&Boch přefiltrují celý objem vody (100%) až 150krát za den, čerpadla s tichým chodem i tvorbu bublinek řídí nejmodernější počítačový systém určený speciálně pro horké a vlhké prostředí.

 

Villeroy&Boch nabízí řadu doplňků pro ještě větší pohodlí a krásnější atmosféru ve vaší nové vířivce. Sofistikovaný voděvzdorný stereo systém s výkonnými reproduktory, aromaterapie nebo citlivé venkovní osvětlení. Barevné LED osvětlení uvnitř lázně je samozřejmou výbavou všech modelů.  Čistou a teplou vodu v bazénku  zajistí izolační kryt EasyCoverlifter se zvedákem pro snadnou manipulaci jedinou osobou.

  

WELLNESS: VYPADAT TAK DOBŘE, JAK DOBŘE SE CÍTÍTE

Léčivé účinky horké vody, masáže, aromaterapie a světla jsou prokázány od starověku. Domácí Spa je ideální kombinací, která vám mohou přidat pár dalších zdravých a šťastných let života a zmírnit vaše zdravotní problémy, relaxovat klouby, svaly i mysl, zmírnit křeče i bolesti. Horká lázeň a bublinky jsou zázrakem, který umí relaxovat i stimulovat zároveň, ať si ji užíváte sami, s přáteli či s rodinou.

 

www.villeroy-boch.com



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna